Harvinaissairaudet.fi -palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa harvinaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lisäksi se tarjoaa tukea eri-ikäisille harvinaissairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu on aina avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lue lisää Harvinaissairauksien talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Lihastautien kehittyvä tutkimus ja hoito -konferenssihttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/lihastautien-kehittyvä-tutkimus-ja-hoito-konferenssiLihastautien kehittyvä tutkimus ja hoito -konferenssi10.1.2019 11.40.00Kaksi päiväinen Lihastautiliiton järjestämä konferenssi pidetään Tampereella huhtikuun alussa. Se on suunnattu lihastautia sairastaville, heidän läheisilleen ja ammattilaisille.
EU tukee harvinaissairauksien asiantuntijoiden yhteistyötähttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/eu-tukee-harvinaissairauksien-asiantuntijoiden-yhteistyötäEU tukee harvinaissairauksien asiantuntijoiden yhteistyötä2.1.2019 12.00.00Harvinainen sairaus vaikuttaa EU-maissa noin 30 miljoonan ihmisen elämään. Monet heistä ovat lapsia. Eurooppalaisten harvinaissairauksien asiantuntijoiden muodostamat osaamisverkostot (ERN) edistävät diagnostiikkaa, hoitoa ja tutkimusta.
Ilmoittaudu Ultraharvinaisten sairauksien tutkimus ja diagnostiikka -seminaariinhttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/ultraharvinaisten-sairauksien-tutkimus-ja-diagnostiikka-seminaariIlmoittaudu Ultraharvinaisten sairauksien tutkimus ja diagnostiikka -seminaariin14.12.2018 0.00.00HUSin Harvinaissairauksien yksikkö ja Suomen Ultraharvinaiset ry järjestävät 8.2.2019 yhdessä seminaarin, jossa aiheena ultraharvinaisten sairauksien tutkimuksen ja diagnostiikan nykytilanne ja tulevaisuuden näkymät.