Siirry sivun sisältöön

Diabetesliiton tapahtumat ja leirit

Tietojen tuuletusta ja piristystä arkeen! Diabetesyhdistykset ja Diabetesliitto järjestävät tapahtumia ja leirejä eri puolilla Suomea. Iso osa niistä on avoimia kaikille.

Tapahtumat

Diabetesyhdistysten tapahtumat ovat luentoja, retkiä, matkoja ja vaikkapa täynnä iloista toimintaa olevia perhekerhojen tapaamisia.

Asiantuntijoiden, kuten esimerkiksi lääkärien luennot ovat yleensä maksuttomia ja avoimia kaikille. Tapahtumiinkin osallistuminen voi olla ilmaista, tai yhdistysten jäsenet pääsevät mukaan hieman muita pienemmällä maksulla.

Myös Diabetesliitto järjestää tapahtumia eri puolilla Suomea. Pääosa liiton tapahtumista on tarkoitettu diabetesyhdistysten jäsenille perheineen. Esimerkiksi koko perheen tapahtumissa on omaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille – ja aina paikalla Diabetesliiton henkilökuntaa.

Lähde rohkeasti mukaan! Hae sinua lähellä olevia tapahtumia Diabetesliiton tapahtumakalenterista tai kysy suoraan paikallisesta diabetesyhdistyksestä.

Leirit

Diabetesliiton ja diabetesyhdistysten leirit on tarkoitettu etupäässä diabetesta sairastavien lasten perheille ja yläkouluikäisille nuorille. Usein leireille osallistumisen edellytys on ainakin yhden perheenjäsenen kuuluminen Diabetesliittoon.

Leirejä järjestetään eri puolilla Suomea pääasiassa kesäisin. Lähes kaikkien tulossa olevien leirien tiedot ja ilmoittautumisohjeet leireille löytyvät Diabetesliiton tapahtumakalenterista.

Päivitetty 8.11.2023