Siirry sivun sisältöön

Terveyskylän talot ja TerveyskyläPRO siirtyivät uudelle julkaisualustalle

Terveyskylän talot ja TerveyskyläPRO palvelevat nyt uudella alustalla. Uudet teknologiaratkaisut mahdollistavat tulevaisuudessa palveluiden monipuolisemman jatkokehityksen.

Julkaistu 30.4.2024 klo 16.41

Terveyskylän talot ja TerveyskyläPRO-palvelu siirtyivät maanantaina 29.4. uudelle julkaisualustalle. Julkaisualustan vaihtuminen ei toistaiseksi vaikuta palveluiden ulkoasuun tai sisältöihin muutamia pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta, mutta vaihdos helpottaa palvelujen kehittämistä tulevaisuudessa. Uuden alustan myötä palveluja voidaan kehittää entistä monipuolisemmin ja niistä voidaan tehdä käyttäjälähtöisempiä.

Alustavaihdoksen jäljiltä Terveyskylän taloissa ja TerveyskyläPRO-palvelussa saattaa olla joitakin sivuja tai toiminnallisuuksia, jotka eivät vielä toimi kunnolla. Jos löydät jotain toimimatonta tai kohtaat sivustolla ongelman, raportoithan siitä meille Terveyskylän palautelomakkeen kautta.

Tiedossamme on jo joitakin toiminnallisuuksia, jotka eivät vielä toimi uudella alustalla tai joita ei ole vielä ehditty viimeistelemään.

  • Sivujen tulosteita ei ole vielä optimoitu. Voit käyttää tulostustoimintoa, mutta huomioithan, että sen ulkoasu on paikoitellen puutteellinen.

  • Hakuihin liittyvät toiminnallisuudet eivät vielä toimi täysin optimaalisesti ja voivat paikoitellen toimia puutteellisesti.

  • Joistakin sisällöistä ja sisältökokonaisuuksista on poistettu toistaiseksi sisällön sisäinen haku. Muun muassa erilaisilla sanastosivuilla ja TerveyskyläPRO-palvelun Oppaat ja tietosisällöt -sivulla sijaitseva hakutoiminto tullaan ottamaan käyttöön hieman myöhemmin kesän 2024 aikana. Huomaa kuitenkin, että palveluiden yleishaku osaa hakea myös näistä sisällöistä!

  • Terveyskylän ajankohtaispalstan ulkoasua ja aiemmin julkaistujen uutisten selausta tullaan vielä kehittämään nykyisestä.

  • TerveyskyläPRO-palvelun verkkokurssit eivät ole käytössä maanantaina 29.4. Valtaosa verkkokursseista tulee käyttöön tiistain 30.4. aikana. Loput kurssit pyritään saamaan käyttöön mahdollisimman pian.

  • TerveyskyläPRO-palvelussa käytössä olleet Oma profiili ja Omat suosikit -toiminnallisuus tulevat käyttöön myöhemmin vuoden 2024 aikana.

Pahoittelemme keskeneräisistä tai puuttuvista toiminnallisuuksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.