Uudenmaan keliakiayhdistys

 

Gå till ordlistan

Uudenmaan keliakiayhdistys

Skriv ut

Toiminta-alue: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Yhdistys tarjoaa vertaistukihenkilönOsalla yhdistyksen vertaistukijoista on koulutus tehtävään 

Toiminta

Uudenmaan keliakiayhdistyksellä on yli 4400 jäsentä. Toiminta-alueena ovat Uudenmaan kunnat. Yhdistys on keskusjärjestö Keliakialiiton paikallisyhdistys ja Keliakialiitto sijaitsee Tampereella. Uudenmaan keliakiayhdistys toimii yhteistyössä Keliakialiiton kanssa alueellisena potilasyhdistyksenä ja vaikuttamiskanavana. Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on edistää keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastavien sekä muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien ja heidän läheistensä hyvinvointia.

Sisältääköhän suklaa gluteenia? Mistä löydän parhaiten gluteenittomia tuotteita? Miten jaksan arjessa?
Vertaistukihenkilöllä on omakohtaiset kokemukset keliakiasta sairautena. Yhdistyksen vertaistukijat toimivat tavallisen ihmisen taidoin ja heillä on vaitiolovelvollisuus. Käänny rohkeasti yhdistyksen  vertaistukijoiden puoleen, jos esimerkiksi keliakiaan sopeutuminen ja sitä myötä uuteen elämäntilanteeseen tottuminen tuntuu vaikealta.

Yhteystiedot

 uudenmaankeliakiayhdistys@outlook.com
uusimaa.keliakiayhdistys.fi


Kyllä