Suomen Nivelyhdistys

 

Gå till ordlistan

Suomen Nivelyhdistys

Skriv ut

Toiminta-alue: koko Suomi

Yhdistys tarjoaa vertaistukea Yhdistys tarjoaa vertaistukihenkilön Yhdistys tarjoaa Facebook-tukiryhmän Yhdistyksellä on päivystävä puhelin Osalla yhdistyksen vertaistukijoista on koulutus tehtävään 

Toiminta

​​Nivelrikko on maailman yleisin tuki- ja liikuntaelinsairaus. Suomen Nivelyhdistys toimii kaikkien nivelsairaiden tukena pyrkien lisäämään niveltietoutta, parantamaan hoitotasa-arvoa ja lisäämään tietoa itsehoitomahdollisuuksista.

Yhdistyksellä on eri puolilla Suomea toimivia nivelpiireiksi kutsuttuja alaosastoja, jotka tarjoavat vertaistuki- ja liikuntaryhmiä. Uusia vertaistukiryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Kokoontumiset ovat yleensä kuukausittain kesätaukoa lukuun ottamatta. Yhdistyksen vertaistukijat ovat myös läheisten käytettävissä.

Yhdistys tarjoaa nyt myös erityisesti työikäisille suunnattua virtuaalista vertaistukea. Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen ja ilmoittautumisen. Videokuvaa ei jaeta. Osallistua voi tietokoneen kautta, tai mobiilisti puhelimella tai pädillä. Lue lisää: www.nivel.fi/virtu tai kysy lisää vertaistuki@nivel.fi. Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta löydät kotisivujemme lisäksi Facebook-sivuilta.

Haluatko tietää lisää toiminnastamme? Ota yhteys aluesuunnittelijaan, niin ohjaamme sinut eteenpäin:

Aluesuunnittelija Anna-Liisa Kemi​

  • 050 5252 080
  • anna-liisa.kemi@nivel.fi

Yhteystiedot

 ​toimisto@nivel.fi
Suomen Niv​​elyhdistys​​

 


Kyllä