Etelä-Pohjanmaan Diabetes

 

Gå till ordlistan

Etelä-Pohjanmaan Diabetes

Skriv ut

Toiminta-alue: Seinäjoki (Nurmo, Peräseinäjoki, Ylistaro), Kurikka (Jalasjärvi, Jurva), Kauhava (Alahärmä, Ylihärmä, Kortesjärvi), Isokyrö, Ilmajoki, Lapua, Ähtäri, Soini, Kauhajoki, Teuva, Karijoki, Isojoki, Kristiinankaupunki, Alajärvi, Vimpeli, Lappajärvi, Evijärvi

vertaistukiryhmätvertaistukihenkilö  

Toiminta

Etelä-Pohjanmaan Diabetes ry, aiemmin Seinäjoen seudun diabetesyhdistys, on perustettu vuonna 1969 ja toimii nyt lähes koko Etelä-Pohjanmaalla diabeetikoiden sekä heidän läheistensä vertaistukena ja edunvalvojana, järjestämme virkistystoimintaa kerhojen ja retkien/matkojen muodossa.

Yhdistys järjestää ryhmätapaamisia kerran kuukaudessa kerhotoiminnan kautta lähes jokaisessa toiminta-alueemme​ kunnassa. Kerhoihin on vapaa pääsy, ja kerhojen keskusteluaiheet ja asiantuntija-alustukset vaihtuvat. Vapaaehtoinen kahvimaksu. Henkilökohtaista vertaistukijaa voi pyytää ottamalla yhteyden joko sähköpostilla ​tai soittamalla yhdistyksen puhelimeen (p. 045 316 9250)​, niin välitämme henkilökohtaisen tukijan yhteystiedot. Yhdistyksen vertaistukijat ovat myös läheisten käytettävissä.

Yhteystiedot

 etelapohjanmaandiabetes@gmail.com
www.etelapohjanmaandiabetes.fi

 

Kyllä