Uniliitto

​​​​​​​Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.Siirry sanastoon

Uniliitto

Tulosta

Toiminta-alue: koko Suomi

vertaistukiryhmät vertaistukihenkilö Facebook-ryhmä päivystävä puhelin 

Toiminta

Uniliitto ry toimii unen häiriöihin ja hoitoon liittyvien yhdistysten keskusjärjestönä. Tarjoamme unihäiriöistä kärsiville apua, tukea ja tietoa sekä edistämme unihäiriöiden hoidon kehittämistä ja tasavertaista saavutettavuutta. Toiminnan tarkoituksena on myös lisätä yleistä tietoisuutta unen ja vireystason vaikutuksesta elämänlaatuun ja toimintakykyyn.

Uniliiton jäsenyhdistyksiä ovat valtakunnallisesti toimivat Epätyypillinen unirytmi ry, Levottomat Jalat-Restless Legs ry, Suomen Narkolepsiayhdistys ry, Suomen Unettomat ry ja Suomen Uniapneayhdistys ry. Paikallisia jäsenyhdistyksiä ovat Helsingin, Pirkanmaan, Turun ja Vantaan uniyhdistykset.

Uniliiton ja uniyhdistysten toimintamuotoina ovat vertaistoiminta, ohjaus ja neuvonta, viestintä ja vaikuttaminen sekä koulutus.

Yhteystiedot

uniryhmat@uniliitto.fi

uniliitto.fi

 

Kyllä