Uniliitto

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Uniliitto

Tulosta

Avainsanat: uni, unihäiriöt, uniongelma, uniapnea, unettomuus, väsymys, valvominen, narkolepsia, levottomat jalat, hypersomnia, uniterapia, unilääketiede, cpap, parasomnia, unilääkäri, uniklinikka, hammaskiskot, kuorsaaminen, uniryhmä, Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere, Lahti, Pori, koko suomi, valtakunnallinen, vertaistuki, vertaisryhmä, vertaistukiryhmä

Toiminta-alue: Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere, Lahti ja Pori

Yhdistys tarjoaa vertaistukea Osalla yhdistyksen vertaistukijoista on koulutus tehtävään

Toiminta

Uniliiton ovat vuonna 1999 unihäiriöistä kärsivien potilasyhdistykset perustaneet kattojärjestökseen. Jäsenjärjestöjä ovat Suomen Uniapneayhdistys, Suomen Unettomat ry, Suomen Narkolepsiayhdistys, Levottomat Jalat–Restless Legs ry ja Epäsäännöllinen unirytmi. Uniliitto ajaa ja valvoo unihäiriöisten etuja.

Uniliitolla on jäsenjärjestöineen useita vertaistapaamisia kuukausittain, tarkemmat aikataulut ja kuvailu sivuillamme. Vertaistukijat ovat myös läheisten käytettävissä. Järjestämme myös mm. tiedotus-, koulutus-, neuvonta- ja ohjattua terapiaryhmätoimintaa.

Yhteystiedot

 uniliitto@uniliitto.fi
www.uniliitto.fi