Suomen Syöpäyhdistys

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Suomen Syöpäyhdistys

Tulosta

Toiminta-alue: koko Suomi

Yhdistys tarjoaa vertaistukeaYhdistys tarjoaa vertaistukihenkilön Yhdistys tarjoaa Facebook-tukiryhmän Yhdistyksellä on päivystävä puhelin Yhdistyksen kaikki vertaistukijat ovat koulutettuja

Toiminta

Suomen Syöpäyhdistys on potilas-, kansanterveys- ja asiantuntijajärjestö, jonka tavoitteena on turvata hyvä elämänlaatu ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Syöpäjärjestöihin kuuluu 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä.

Vertaistuki- ja tukihenkilötoiminnan järjestäminen on yksi Syöpäjärjestöjen ydintehtävistä. Koulutetut vapaaehtoiset tarjoavat tukea syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen ympäri Suomea sairauden eri vaiheissa. Tukea annetaan henkilökohtaisissa tapaamisissa, ryhmissä, puhelimitse ja sähköisesti.

 

Yhteystiedot

www.syopajarjestot.fi