Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland

Tulosta

Toiminta-alue: Valtakunnallinen

Yhdistys tarjoaa vertaistukeaYhdistys tarjoaa vertaistukihenkilönYhdistys tarjoaa keskusteluryhmän verkossaYhdistyksellä on päivystävä puhelinYhdistys tarjoaa Facebook-tukiryhmänOsalla yhdistyksen vertaistukijoista on koulutus tehtävään 

Toiminta

Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan ydin on vertaistukitoiminnassa. Toiminta on avointa kaikille rintasyövän kokeneille. Tule mukaan – jaettu taakka on kevyempi kantaa!

Avoimet vertaistukiryhmät kokoontuvat eri paikkakunnilla noin kuukauden välein. Helsingissä ja Tampereella on ryhmä levinnyttä rintasyöpää sairastaville sekä alle 45-vuotiaana sairastuneille. Yhdistys on mukana OLKA-toiminnassa HUS:n Syöpätautien klinikalla. Vertaistukea on saatavilla myös suljetussa Rinnakkain-facebook-ryhmässä ja puhelimitse.

Vertaistukijamme ovat myös läheisten käytettävissä.

Yhteystiedot

 vertaistuki@europadonna.fi
www.europadonna.fi