Mielenterveysyhdistys HELMI

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Mielenterveysyhdistys HELMI

Tulosta

Toiminta-alue: Helsinki

Yhdistys tarjoaa vertaistukea Yhdistys tarjoaa vertaistukihenkilön Osalla yhdistyksen vertaistukijoista on koulutus tehtävään

Toiminta

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on mielenterveyskuntoutujien tukeminen ja syrjäytymisen ennaltaehkäisy tuottamalla matalan kynnyksen toimintaa, johon on helppo osallistua omana itsenä. Yhdistys tuottaa tämän toiminta-ajatuksen mukaisia palveluita ja pyrkii vähentämään ennakkoluuloja lisäämällä tietoisuutta mielenterveysasioista.

HELMI ry pitää yllä kahta matalan kynnyksen Helmi-taloa, johon kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla ja osallistua toimintaan. Yhdistyksen toiminnanmuotoja ovat muun muassa vapaaehtoistyö, ryhmätoiminta, retket, keittiötoiminta, edullinen lounas, tapahtumat, tukihenkilötoiminta ja palveluohjaus.

Yhteystiedot

 helmi@mielenterveyshelmi.fi
www.mielenterveyshelmi.fi