Karpatiat

 

​​​Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Siirry sanastoon

Karpatiat

Tulosta

Toiminta-alue: koko Suomi​

Yhdistys tarjoaa vertaistukeaYhdistys tarjoaa vertaistukihenkilönYhdistys tarjoaa Facebook-tukiryhmänYhdistyksen kaikki vertaistukijat ovat koulutettuja 

Toiminta

Karpatiat ry on valtakunnallinen sydänlihassairastuneiden ja heidän läheistensä yhdistys. Se on Suomen Sydänliiton jäsenjärjestö. Sydänlihassairauksia ovat mm. kardiomyopatiat, sydänsarkoidoosi ja jättisolumyokardiitti. Yhdistys tarjoaa vertaistukea, toimintaa ja mahdollisuuden vaikuttaa. Teemme yhteistyötä terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Vertaistuki on Karpatioiden toiminnan ytimessä. Koulutettujen vertaistukihenkilöiden yhteystiedot löytyvät Sydänliiton verkkosivuilta Etsi vertaistukihenkilö -hakupalvelusta sydan.fi/vertaistukihaku. Facebookissa toimii yksityinen (suljettu) vertaistukiryhmä, joka löytyy nimellä Karpatiat-ryhmä. Yhdistyksen verkkosivuilta löytyvät tiedot Karpalo-vertaistukiryhmistä. Vapaamuotoisia ryhmiä kokoontuu 19 eri puolilla Suomea. Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

 toimisto@karpatiat.net
www.kar​patiat.net