Filha

​​​​​​​Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.Siirry sanastoon

Filha

Tulosta

Toiminta-alue: koko Suomi

vertaistukiryhmätvertaistukihenkilö 

Toiminta

Filha ry on keuhkoterveyden asiantuntijajärjestö, joka edistää väestön keuhkoterveyttä ja antaa tietoa sairastuneille. Tavoitteenamme on väestön hyvä keuhkoterveys, nyt ja huomenna.

Filha tarjoaa vertaistukea muun muassa tuberkuloosia sairastavalle ja hänen lähipiirilleen. Tuberkuloosista ja vertaistuesta saa lisää tietoa Filhan ylläpitämältä tuberkuloosi.fi-sivustolta. Sivusto on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille, mutta erityisesti niille, joita itseään tai joiden lähipiiriä tuberkuloosi on koskettanut. Tukea on saatavilla suomeksi ja englanniksi puhelimitse tai verkossa.

Koronasta kuntoon -verkkokurssit ja verkkovertaisryhmät tarjoavat tietoa ja tukea pitkittyneestä COVID-19:sta toipuville aikuisille. Hanke tarjoaa vertaistukea ja vertaistoimintaa verkossa suomeksi. Hanketta hallinnoi Filha ry ja hankejärjestökumppanina toimii Hengitysliitto ry.

Filhan vertaistukitoiminta on maksutonta, luottamuksellista ja vapaaehtoista.

Yhteystiedot

filha@filha.fi

filha.fi

 

Päivitetty   

Kyllä