Etelä-Pohjanmaan Diabetes

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:

  1. = vertaistukihenkilö
  2. = vertaistukiryhmät
  3. = internet-keskusteluryhmä
  4. = päivystävä puhelin
  5. = Facebook-ryhmä

Ovatko vertaistukijat koulutettuja?

  1. = Vertaistukijat ovat koulutettuja.
  2. = Osalla on koulutus tehtävään.
  3. = Vertaistukijat eivät ole koulutettuja.

Etelä-Pohjanmaan Diabetes

Tulosta

Toiminta-alue: Seinäjoki (Nurmo, Peräseinäjoki, Ylistaro), Kurikka (Jalasjärvi, Jurva), Kauhava (Alahärmä, Ylihärmä, Kortesjärvi), Isokyrö, Ilmajoki, Lapua, Ähtäri, Soini, Kauhajoki, Teuva, Karijoki, Isojoki, Kristiinankaupunki, Alajärvi, Vimpeli, Lappajärvi, Evijärvi

vertaistukiryhmätvertaistukihenkilö  

Toiminta

Etelä-Pohjanmaan Diabetes ry, aiemmin Seinäjoen seudun diabetesyhdistys, on perustettu vuonna 1969 ja toimii nyt lähes koko Etelä-Pohjanmaalla diabeetikoiden sekä heidän läheistensä vertaistukena ja edunvalvojana, järjestämme virkistystoimintaa kerhojen ja retkien/matkojen muodossa.

Yhdistys järjestää ryhmätapaamisia kerran kuukaudessa kerhotoiminnan kautta lähes jokaisessa toiminta-alueemme​ kunnassa. Kerhoihin on vapaa pääsy, ja kerhojen keskusteluaiheet ja asiantuntija-alustukset vaihtuvat. Vapaaehtoinen kahvimaksu. Henkilökohtaista vertaistukijaa voi pyytää ottamalla yhteyden joko sähköpostilla ​tai soittamalla yhdistyksen puhelimeen (p. 045 316 9250)​, niin välitämme henkilökohtaisen tukijan yhteystiedot. Yhdistyksen vertaistukijat ovat myös läheisten käytettävissä.

Yhteystiedot

 etelapohjanmaandiabetes@gmail.com
www.etelapohjanmaandiabetes.fi

 

Päivitetty  4.9.2020