Crohn ja Colitis

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Crohn ja Colitis

Tulosta

Toiminta-alue: Helsingin, Uusimaan, Turun, Tampereen, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Porin, Oulun, Kemin, Varkauden, Kuopion, Kouvolan, Lappeenrannan ja Seinäjoen seuduilla.

Yhdistys tarjoaa vertaistukeaYhdistys tarjoaa vertaistukihenkilönYhdistys tarjoaa keskusteluryhmän verkossaYhdistys tarjoaa Facebook-tukiryhmänYhdistyksellä on päivystävä puhelinYhdistyksen kaikki vertaistukijat ovat koulutettuja 

Toiminta

Crohn ja Colitis on vuonna 1984 perustettu valtakunnallinen IBD:tä tai muuta suolistosairautta sairastavien ja heidän läheistensä etujärjestö.

Yhdistyksen keskeisiä toiminta-alueita ovat edunvalvonta ja vaikuttamine​n, tiedon välittäminen ja vertaistuen mahdollistaminen.

Yhdistys järjestää alueellisia tapaamisia sekä tukihenkilö- ja verkkovertaistoimintaa. Toimintaa järjestetään myös nuorille ja perheille. Lisää tietoa saa yhdistyksen kotisivuilta.

Kamratstöd fö​​r dig? Kontakta din närmaste förening och fråga mera!

Yhteystiedot

info@ibd.fi

www.crohnjacolitis.fi

Logo