Ajankohtainen

Vertaistukea voi tarjota monella eri tavalla

Julkaistu 26.9.2019 15.25

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry on tarjonnut vertaistukea ja tietoa aivolisäkesairauksista jo vuodesta 1997 lähtien.

Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry on aivolisäkesairauksia sairastavien ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Yhdistyksemme tarjoaa vertaistukea ja yhteyden samaa sairautta sairastaviin.

Yhdistyksessämme toimii kolme koulutettua vertaistukihenkilöä: kaksi tukipuhelinhenkilöä, jotka päivystävät säännöllisesti kahtena päivänä viikossa, sekä tukisähköpostihenkilö, jolle viestejä voi laittaa milloin vain. Saamme vertaistukitoimintaamme lisää resursseja, koska yksi henkilö on juuri aloittamassa vertaistukikoulutuksen.

Vertaistapaamisia järjestämme eri puolella Suomea. Tapaamisemme sisältävät myös liikunnallista aktiviteettia. Lisäksi yhdistyksessämme toimii nimetty lapsiperhevastaava. Facebook-ryhmämme toimivat aktiivisesti, ja lapsille on oma Facebook-ryhmänsä.

Chat-iltoja tarjoamme myös, siellä pääsee keskustelemaan sairauksistaan ja niihin liittyvistä asioista. Toiveemme ja haaveemme on järjestää vuosittain asiantuntijaluentoja.

Mottomme on: SELLASIA ME OLEMME.

Tutustu Sella ry:n toimintaan (yhdistyksen kotisivut)
Seuraa yhdistyksen ajankohtaisia kuulumisia (Facebook)

Kirjoittanut: Anu Herala, puheenjohtaja ja Katri Järvenranta, sihteeri, Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry