Ajankohtainen

Vertaistalon vuosi 2020

Julkaistu 19.1.2021 8.45

Vuoden 2020 poikkeusoloissa Vertaistalossa vierailu oli monelle turvallinen tapa saada tietoa, tukea ja toivoa vertaistuesta.

​​ Vuosi 2020 elettiin poikkeuksellisissa oloissa pandemian vaikuttaessa niin työelämään, harrastuksiin, järjestöjen toimintaan kuin arkisiin kohtaamisiinkin. Kun fyysinen kohtaaminen ei ole menneenä vuonna ollut mahdollista, ovat verkkopalvelut nousseet entistä merkittävämpään asemaan ihmisten yhdistämisessä. Vertaistalossa vierailu on ollut monelle turvallinen tapa saada tietoa, löytää vertaistukea ja saada yhteys toisiin ihmisiin.

Vuonna 2020 Vertaistalosta tehtiin myös entistä paremmin kaikille saavutettava palvelu. Sivuston rakennetta muokattiin loogisemmaksi ja tekstisisältöjä selkeämmiksi, niin että jokaisen vertaistuesta kiinnostuneen ja sitä etsivän on nyt entistä helpompi löytää luotettavan tiedon äärelle.

Vuoden 2020 aikana Vertaistalossa tapahtunutta:

  • Etsi vertaistukea -hakukoneessa 53 uutta yhdistystä (yhteensä yhdistyksiä 384)
  • yli 26 000 istuntoa
  • 18 uutta julkaisua Ajankohtaista-sivulla.

Etusivun jälkeen suosituin sivu oli menneenä vuonna Löydä vertaistukea -sivu, jolle kertyi yli 14 000 katselua. Myös ajankohtaiset julkaisut olivat monen sivuilla kävijän kohteena. Lisäksi Vertaistalosta haettiin paljon perustietoa vertaistuesta.

Vuonna 2021 Vertaistaloa kehitetään edelleen. Kuulisimme mielellämme sivustolla kävijöiden palautetta. Mistä sinä haluaisit saada lisätietoa? Puuttuuko Vertaistalosta mielestäsi jotain? Entä voisiko jotain sisältöä olla lisääkin? Kerro se meille!