Ajankohtainen

Sinustako vertaistukija? Ilmoittaudu mukaan syksyn TOIVO-valmennukseen

Julkaistu 7.6.2019 16.30

Valmennus antaa valmiudet toimia vertaistukijana, ja se sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille.

 Valmennus koostuu neljästä tapaamiskerrasta ja niihin liittyvistä ennakkotehtävistä. Valmennus on osallistujille maksuton.

Aika: keskiviikkoisin 23.10., 30.10., 6.11. ja 13.11. aina klo 16.30-20.00
Paikka: EJYn Kansalaistoiminnankeskus, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo

Miten haet mukaan TOIVO-valmennukseen?

Pohdi
Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Oletko käynyt sopeutumisvalmennuskurssin tai saanut vertaistukea? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Tee "Minustako vertaistukija" -testi Vertaistalossa ja pohdi valmiuksiasi toimia vertaistukijana.

Keskustele
Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja kerro, että haluaisit toimia vertaistukijana. Kysy, millaista vertaistukitoimintaa yhdistyksessäsi on ja miten sitä koordinoidaan. Mikäli et vielä tiedä omaa yhdistystäsi, etsi yhdistys Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukoneesta.

Täytä hakemus
Jos yhdistyksesi ohjaa sinut vertaistukijavalmennukseen, hae TOIVO-valmennukseen verkkolomakkeella. Mikäli et halua toimia yhdistyksessäsi tai sinulla ei ole omaa yhdistystä voit silti hakea mukaan valmennukseen. 

Valmennukseen otetaan 20 henkilöä.

Tee hakemus viimeistään 23.9. klo 9.00 mennessä. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä 2.10. mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Lisätiedot: Anu Toija, asiantuntija, OLKA / EJY ry, anu.toija@ejy.fi, p. 050 381 5511.

Tapahtuma Facebookissa