Ajankohtainen

Kansainvälinen vertaistuen päivä 19.10.2017

Julkaistu 13.9.2017 12.15

Jokainen meistä ansaitsee saada kiitoksen siitä, että auttaa toisia. Nyt on vertaisten vuoro. Oli vertaisuuden tukimuoto sitten mikä tahansa, ihmisten kohtaamisella ja vuorovaikutuksella on suuri merkitys.

Suuri Kiitos! -kampanjassa Kansalaisareenan Avita Kaveria -hanke muistuttaa kiitoksen merkityksestä. Kampanja on osa Kansainvälisen vertaistuen päivän 19.10.2017 juhlistamista.

Vertaistalon koordinaattori OLKA haluaa osaltaan kiittää sairaalassa toimivia potilasyhdistysten vertaistukijoita sekä edistää tietoisuutta vertaistuesta niin sairaalan henkilökunnalle, potilaille ja heidän läheisilleen. Päivän aikana Meilahden tornisairaalan OLKA-pisteellä järjestetään Suuri Kiitos! -teemapäivä yhdessä Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

OLKA heittää haasteen myös muille yhteisöille ja vertaistukijoiden kanssa toimiville! Lue alta kuinka voit osallistua Suuri Kiitos! -kampanjaan.

Vertaistukea saanut

Oletko kiittänyt vertaistukijaasi tai miettinyt, kuinka sen tekisit? Kuka on se tärkeä ihminen, vertainen, jolta sait apua vaikeassa tilanteessa? Kuka auttoi selviytymään?

Kiitä vertaistukijaa joko Suuri Kiitos! -kortilla, jonka voit tulostaa ja antaa haluamallesi henkilölle tai lähetä sähköinen viesti liittämällä siihen Suuri Kiitos! -kuva.

– Tulosta valmis kortti tästä (voit tulostusasetuksista määrittää kortin koon).

– Suuri Kiitos! -kuvamuodossa täällä (jpg -muoto, sopii esim. sähköpostin liitteeksi ja sosiaaliseen mediaan)

– Voit myös muokata itse korttia käyttämällä tätä versiota. (tulosta kortti, ja kirjoita tai piirrä itse korttiin lisää)

Haaste yhteisöille

Kiittäkää vertaistukijoitanne järjestämällä pieni yhteinen kiitoshetki tai tuomalla esiin muulla tavoin, kuinka tärkeää työtä he tekevät.

Voitte myös lausua kiitoksenne kaikille vertaistukijoille sosiaalisessa mediassa: #SuuriKiitos #vertaistuki

– Suuri Kiitos! -kuvamuodossa täällä (jpg -muoto, sopii esim. sähköpostin liitteeksi ja sosiaaliseen mediaan)

– SuuriKiitos! – muokattavissa muodossa täällä (tilaa omalle kirjoitukselle ja järjestön logolle)

Osallistu sinäkin!

Lue lisää kampanjasta Kansalaisareenan sivuilta: Suuri Kiitos! 19.10.2017