Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistaloon liittyviä ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.

 

 

Keliakialiiton vapaaehtoiset jakavat kokemuksiaan verkkokeskusteluilloissahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/keliakialiiton-vapaaehtoiset-jakavat-kokemuksiaan-verkkokeskusteluilloissaKeliakialiiton vapaaehtoiset jakavat kokemuksiaan verkkokeskusteluilloissa10.6.2022 3.00.00Keliakialiiton Kokemuksia jakamassa -keskusteluiltoihin voi osallistua keskustelemalla, kirjoittamalla tai vaikka vain kuuntelemalla.
Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys – virkistystä ja voimaannuttavaa vertaistukeahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/uudenmaan-munuais-ja-maksayhdistys-–-virkistystä-ja-voimaannuttavaa-vertaistukeaUudenmaan munuais- ja maksayhdistys – virkistystä ja voimaannuttavaa vertaistukea30.5.2022 6.55.00Vertaistuki kannattelee vaikeina aikoina. Vertaistukitoimintaa voi toteuttaa monella tavalla, kuten on tehty Uudenmaan munuais- ja maksayhdistyksessä.
Neuroliitosta ja jäsenyhdistyksistä vertaistukea elämän eri vaiheisiinhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/neuroliitosta-ja-jäsenyhdistyksistä-vertaistukea-elämän-eri-vaiheisiinNeuroliitosta ja jäsenyhdistyksistä vertaistukea elämän eri vaiheisiin24.5.2022 5.00.00Neuroliitto ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vertaisten tukea eri elämänvaiheissa sekä sairastavalle itselleen että läheisille.
Uskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneitahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/uskontojen-uhrien-tuki-uut-ry-tukee-hengellistä-väkivaltaa-kokeneitaUskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneita20.4.2022 5.00.00Uskontojen uhrien tuki ry tarjoaa vertaistukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneille ja heidän läheisilleen. UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa.
Lupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lupa-lapsuuteen-ry-on-tukena-lasten-ja-nuorten-palliatiivisessa-hoidossaLupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossa11.4.2022 4.00.00Lupa lapsuuteen ry kehittää lasten ja nuorten palliatiivisen hoidon tuen muotoja ja tukitoimia perheiden sekä heitä kohtaavien ammattilaisten hyväksi.
Älä jää yksin! Vertaistukea Autismiliiton vertaistoiminnastahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-vertaistukea-autismiliiton-vertaistoiminnastaÄlä jää yksin! Vertaistukea Autismiliiton vertaistoiminnasta30.3.2022 3.00.00Autismiliiton jäsenyhdistykset ja Autismiliitto tarjoavat vertaistukea, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin omien asioidensa kanssa.
Korento ry tarjoaa vertaistukea endometrioosin kanssa elävillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/korento-ry-tarjoaa-vertaistukea-endometrioosin-kanssa-elävilleKorento ry tarjoaa vertaistukea endometrioosin kanssa eläville24.3.2022 6.00.00Endometrioosia eli kohdun limakalvon sirottumatautia sairastaa Suomessa jopa 200 000 ihmistä, mutta esiintyvyydestään huolimatta tauti on monelle tuntematon ja diagnoosiviive edelleen 6–9 vuotta.
Suomen Syöpäpotilaat ry tarjoaa tietoa, tukea ja toivoahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/suomen-syöpäpotilaat-ry-tarjoaa-tietoa-tukea-ja-toivoaSuomen Syöpäpotilaat ry tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa17.3.2022 10.00.00Suomen Syöpäpotilaat ry tuottaa syöpä- ja teemakohtaisia potilasoppaita ja luo mahdollisuuksia vertaistukeen.
Adoptioperheet ry tarjoaa tukea adoptiopolullahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/adoptioperheet-ry-tarjoaa-tukea-adoptiopolullaAdoptioperheet ry tarjoaa tukea adoptiopolulla14.3.2022 9.30.00Adoptioperheet ry on järjestö kaikille, joita adoptio koskettaa: adoptoiduille, adoptiovanhemmille ja -odottajille. Tällä hetkellä vertaistoimintaa on etenkin nuorille ja aikuisille.
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö tukee harvinaisen sairauden kanssa eläviähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/invalidiliiton-harvinaiset-yksikkö-tukee-harvinaisen-sairauden-kanssa-eläviäInvalidiliiton Harvinaiset-yksikkö tukee harvinaisen sairauden kanssa eläviä28.2.2022 4.00.00Harvinaiset-yksikkö edistää harvinaissairaiden asemaa esimerkiksi luotettavan tiedon ja ohjauksen avulla. Kevään aikana on luvassa monipuolista toimintaa verkossa.

Vertaistalo; vapaaehtoistoiminta; vapaaehtoinen; järjestöt; potilasjärjestöt; potilasyhdistys; merkitys (ominaisuudet); auttaminen; ilo; potilasyhdistykset; toivo; tuki; sopeutuminen; kohtaaminen; vertainen; palvelut; terveyskylä; vertaistuki