Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​Vertaistaloon liittyviä ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.

 

 

Mitä kuuluu Kuopion OLKA®-toiminnalle?https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/mitä-kuuluu-kuopion-olkalleMitä kuuluu Kuopion OLKA®-toiminnalle?3.5.2019 7.15.00Kuopiossa OLKA-pisteen toiminta on käynnistynyt vauhdilla tammikuussa pidettyjen avajaisten jälkeen.
Vertaistuella on erityinen paikka elämässähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuella-on-erityinen-paikka-elämässäVertaistuella on erityinen paikka elämässä25.4.2019 7.00.00Jokaiselle meistä voi sattua elämässä yllättäviä tai odottamattomia asioita. Tällaisia ovat esimerkiksi oma tai läheisen vaikea sairastuminen.
Vertaisohjaajat tupakoinnin lopettamisen tukenahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaisohjaajat-tupakoinnin-lopettamisen-tukenaVertaisohjaajat tupakoinnin lopettamisen tukena16.4.2019 7.20.00Haluaisitko itse, tai tiedätkö jonkun, joka haluaisi toimia tupakoinnin lopettamiseen tukea kaipaavan vertaisena?
Ilmoittaudu mukaan Vertaistuki-aivoriiheenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/ilmoittaudu-mukaan-vertaistuki-aivoriiheenIlmoittaudu mukaan Vertaistuki-aivoriiheen4.4.2019 13.20.00Teetkö työtä vertaistuen kehittämiseksi Suomessa, tutkitko aihetta tai toimitko aktiivisesti vertaistukijana? Tule mukaan kehittämään ja keskustelemaan! Kokoonnumme Seinäjoelle Vertaistuki-aivoriiheen 4.6.2019.
Vertaistukijalla on oikea sydämen asennehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista-sivusto/Sivut/Vertaistukijalla-on-oikea-sydämen-asenne.aspxVertaistukijalla on oikea sydämen asenne8.11.2018 22.00.00Toivo-valmennuksessa halutaan hyvää vertaistukijalle itselleen. Valmennus muistuttaa, että toisille tärkeän ihmisen on pidettävä hyvää huolta jaksamisestaan ja hänen tulee ymmärtää monia asioita omasta sairastumisestaan.
Vertaistukea vilkkaaseen avohoitotaloon OYS:ssahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-vilkkaaseen-avohoitotaloon-oys-ssa1Vertaistukea vilkkaaseen avohoitotaloon OYS:ssa22.10.2018 7.50.00Järjestöpiste Kaiku välittää vertaistuki- ja järjestötietoa Oulun yliopistollisessa. Keväällä Kaiku muutti OYS:n avohoitotaloon.
Sairaalavapaaehtois- toiminnalle halutaan luoda edellytykset levitä ympäri Suomenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/sairaalavapaaehtoistoiminnalle-halutaan-luoda-edellytykset-levitä-ympäri-suomenSairaalavapaaehtois- toiminnalle halutaan luoda edellytykset levitä ympäri Suomen13.2.2018 15.10.00Kuinka kehittää vapaaehtoisten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistoimintaa potilaiden hyväksi? Millaista vapaaehtoistoimintaa potilasjärjestöt ja muut toimijat voivat tarjota?
Matalan kynnyksen tukea tupakoinnin lopettamiseenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/matalan-kynnyksen-tukea-tupakoinnin-lopettamiseenMatalan kynnyksen tukea tupakoinnin lopettamiseen1.2.2018 9.00.00Keuhkoterveysjärjestö Filha ry on etsinyt ja kouluttanut vertaisohjaajia tupakoinnin lopettamisen tueksi.
Tukipuhelin auttaa muistisairaiden omaisiahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tukipuhelin-auttaa-muistisairaiden-omaisiaTukipuhelin auttaa muistisairaiden omaisia23.1.2018 10.15.00Helena tietää, millaista muistisairaan läheisen arki on, sillä hän hoiti sairasta äitiään 15 vuotta. Nyt hän kuuntelee omaishoitajia Muistiliiton Vertaislinja-tukipuhelimessa.
Kuuntelemiseen keskittyvä kohtaaminen on vertaistuen ydintähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kuuntelemiseen-keskittyvä-kohtaaminen-on-vertaistuen-ydintäKuuntelemiseen keskittyvä kohtaaminen on vertaistuen ydintä18.1.2018 13.40.00TOIVO-valmennuksissa keskustellaan vertaisuudesta, vertaistuen antamasta ilosta ja toivosta sekä rauhasta oman itsensä kanssa.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo