Ajankohtaista

​Vertaistaloon liittyviä ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.

 

 

Vertaisosaajien Pekan ja Päivin tarinahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaisosaajien-pekan-ja-päivin-tarinaVertaisosaajien Pekan ja Päivin tarina2017-08-16T11:45:00Z"Välillä on aallonpohjia, ja ne voivat olla todella syviä, mutta niistä noustaan."
Vertaistuki antaa tietoa, tukea ja toivoa tulevaisuuteenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-antaa-tietoa-tukea-ja-toivoa-tulevaisuuteenVertaistuki antaa tietoa, tukea ja toivoa tulevaisuuteen2017-08-03T09:00:00ZUudessa elämäntilanteessa ihmiset etsivät vertaistuen avulla tietoa sairaudestaan, sen vaikutuksista elämään, hoitomuodoista ja toipumisesta. Vertaistuki ei korvaa ammatillisia palveluita, vaan toimii niiden rinnalla.
Älä jää yksin - tukea on tarjollahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-tukea-on-tarjollaÄlä jää yksin - tukea on tarjolla2017-06-14T04:00:00ZVertaistalo.fi auttaa löytämään vertaistukea sekä luotettavaa tietoa vertaistuesta. Tavoitteena tarjota on mahdollisimman vaivaton pääsy vertaistukipalveluihin ja mahdollisuus vertaistuen välitykseen.
Potilasyhdistys, tule mukaan - ilmoita tietonne Vertaistaloon!https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/potilasyhdistys-tule-mukaan-ilmoita-tietonne-vertaistaloonPotilasyhdistys, tule mukaan - ilmoita tietonne Vertaistaloon!2017-05-19T09:30:00ZTarjoaako yhdistyksenne vertaistukea? Kokoamme tietoa vertaistukea tarjoavista yhdistyksistä Vertaistaloon. Tule mukaan ja ilmoita yhdistyksenne tiedot!