Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistaloon liittyviä ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.

 

 

Lisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lisaa-nakyvyytta-heikosti-tunnetuille-22q11-oireyhtymilleLisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymille21.11.2022 5.00.00Marraskuun 22. päivä vietetään 22q11-näkyvyyspäivää. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta hyvin yleisistä, mutta tuntemattomista 22q11-oireyhtymistä.
Vertaistuki auttaa surmattujen läheisiähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-auttaa-surmattujen-läheisiäVertaistuki auttaa surmattujen läheisiä18.11.2022 5.00.00Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry tukee nimensä mukaisesti niitä henkilöitä ja perheitä, jotka surevat toisen ihmisen tahallisesti surmaamaa läheistään.
Syömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/syömishäiriöliiton-yhteisöstä-tukea-syömishäiriöstä-toipumiseenSyömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseen14.11.2022 6.00.00Syömishäiriöliitto on tukena silloin, kun on haasteita tai huolia liittyen omaan tai toisen keho-, ruoka- tai liikkumissuhteeseen tai on kokenut oman tai läheisen syömishäiriön.
Tietoa ja vertaistukea vulvan alueen kivun kanssa elävillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tietoa-ja-vertaistukea-vulvan-alueen-kivun-kanssa-elävilleTietoa ja vertaistukea vulvan alueen kivun kanssa eläville7.11.2022 10.00.00Vulvodyniaksi kutsutaan pitkäaikaista, yli kolme kuukautta kestänyttä vulvan eli ulkosynnytinalueen kipua. Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry järjestää Vulvodyniaviikon nyt neljännen kerran.
Imetyksen tuki ry tarjoaa luotettavaa tietoa ja lämmintä vertaistukeahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/imetyksen-tuki-ry-tarjoaa-luotettavaa-tietoa-ja-lämmintä-vertaistukeaImetyksen tuki ry tarjoaa luotettavaa tietoa ja lämmintä vertaistukea18.10.2022 5.00.00Imetyksen tuki ry tukee perheitä imetyksessä, tarjoaa tutkittua tietoa ja vaikuttaa imetysmyönteisyyden puolesta. Vapaaehtoiset imetystukiäidit antavat vertaistukea useilla eri tavoilla.
Vertaistukea elämään osteoporoosin kanssahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-elamaan-osteoporoosin-kanssaVertaistukea elämään osteoporoosin kanssa11.10.2022 12.30.00Onko sinulla todettu osteoporoosi tai osteopenia? Suomen Luustoliitto ry:n ja sen jäsenyhdistysten kautta voit saada tietoa, apua ja tukea.
Nuoret Lesket ry – vertaistuesta voimaa surun keskellähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/nuoret-lesket-ry-vertaistuesta-voimaa-surun-keskelläNuoret Lesket ry – vertaistuesta voimaa surun keskellä21.9.2022 4.00.00Nuoret Lesket ry järjestää vertaistukitoimintaa ja tarjoaa neuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa niin leskille kuin vanhempansa menettäneille lapsille ja nuorille.
Älä jää yksin migreenin kanssahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-migreenin-kanssaÄlä jää yksin migreenin kanssa12.9.2022 4.00.00Suomen Migreeniyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka edustaa migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavia.
PCOS-viikko tarjoaa tietoa munasarjojen monirakkulaoireyhtymästähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/pcos-viikko-tarjoaa-tietoa-munasarjojen-monirakkulaoireyhtymästäPCOS-viikko tarjoaa tietoa munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä5.9.2022 13.30.00Korento ry järjestää 5.–11.9.2022 kansallisen PCOS-viikon, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta PCOS:stä ja rohkaista puhumaan aiheesta avoimesti ja ilman häpeää.
Irti Huumeista ry tukee huumeita käyttävien läheisiä valtakunnallisestihttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/irti-huumeista-ry-tukee-huumeita-käyttävien-läheisiä-valtakunnallisestiIrti Huumeista ry tukee huumeita käyttävien läheisiä valtakunnallisesti2.9.2022 3.00.00Irti Huumeista ry tarjoaa valtakunnallisia tukipalveluita huumeita käyttäville ja heidän läheisilleen. Läheisten vertaistuki on iso osa toimintaa.

Vertaistalo; vapaaehtoistoiminta; vapaaehtoinen; järjestöt; potilasjärjestöt; potilasyhdistys; merkitys (ominaisuudet); auttaminen; ilo; potilasyhdistykset; toivo; tuki; sopeutuminen; kohtaaminen; vertainen; palvelut; terveyskylä; vertaistuki