Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

Sivustoja päivitetään tiistaina 16.1.18 klo 18-19 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Vertaistaloa rakennetaan järjestöyhteistyössähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistaloa-rakennetaan-yhteistyössä-yhdistysten-kanssaVertaistaloa rakennetaan järjestöyhteistyössä2018-01-09T08:30:00ZVertaistuen tarjoaminen osana sairaalan palveluita tuo tukiverkon potilaalle jo hoitopolun alkumetreillä. Talo auttaa löytämään sekä varsinaista vertaistukea että luotettavaa tietoa.
Vertaistukija Juhon tarinahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukija-juhon-tarinaVertaistukija Juhon tarina2017-12-07T14:00:00ZOlen pohjoisesta kotoisin ja sairastanut munuaistautia noin 26 vuotta. Tänä aikana olen ehtinyt kokemaan vertaistuen merkityksen saajana ja antajana.
Vertaistukea läheisillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-läheisilleVertaistukea läheisille2017-11-22T10:45:00ZVertaistuki tarjoaa mahdollisuuksia myös läheisille jakaa kokemuksia toisen saman kokeneen kanssa.