Terveyskylässä esiintyy lyhyitä käyttökatkoja tiistaina 23.5.2017 klo 16:00 - 18:00 välisenä aikana. Pahoittelemme käyttökatkoista aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Aurinkoista kesää!https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/aurinkoista-kesaa1Aurinkoista kesää!2017-06-27T07:30:00ZVertaistalon ylläpito on lomalla 30.6. - 30.7.2017.
Älä jää yksin - tukea on tarjollahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-tukea-on-tarjollaÄlä jää yksin - tukea on tarjolla2017-06-14T04:00:00ZVertaistalo.fi auttaa löytämään vertaistukea sekä luotettavaa tietoa vertaistuesta. Tavoitteena tarjota on mahdollisimman vaivaton pääsy vertaistukipalveluihin ja mahdollisuus vertaistuen välitykseen.

Mikä on Vertaistalo?

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta. Vertaistalo keskittyy sairastuneiden ja heidän läheistensä vertaistukeen. Vertaistukea järjestetään sairauden lisäksi monen eri elämän kriisitilanteen sekä teeman ympärillä.

Vertaistalossa kerrotaan mitä on vertaistuki, sen eri muodoista ja siitä, mitä vertaistuesta saa. Palveluun kootaan myös vertaisvideoita ja kokemustarinoita niin vertaistukijoilta kuin vertaistukea saaneilta.

Vertaistalo kerää yhteen potilasjärjestöjen tarjoaman vertaistuen, jota voi etsiä Etsi vertaistukea -sivulta.

Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä. Vertaistalon sisällöntuottaja OLKA® ylläpitää ja kehittää palvelua jatkuvasti ja haluaa kuulla myös sinun mielipiteesi ja toiveesi. Anna palautetta

Lataa tästä A4-kokoinen Vertaistalon pdf-esite.