Terveyskylässä saattaa esiintyä lyhyitä käyttökatkoja tiistaina 19.8.2017 klo 16:00 - 17:00 välisenä aikana. Pahoittelemme käyttökatkoista aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Sairaalavapaaehtoistoiminta kehittyy eteenpäin hyvässä yhteistyössä yli sektorirajojenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/sairaalavapaaehtoistoiminta-kehittyy-eteenpäin-hyvässä-yhteistyössä-yli-sektorirajojenSairaalavapaaehtoistoiminta kehittyy eteenpäin hyvässä yhteistyössä yli sektorirajojen2017-09-18T08:45:00ZKansallinen kehittämistyöryhmä edistää sairaalavapaaehtoistoimintaa ja sen vaikutusten tunnettuutta ja määrää sekä edistää valtakunnallista yhteistyötä toimijoiden kesken.
Kansainvälinen vertaistuen päivä 19.10.2017https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kansainvälinen-vertaistuen-päivä-19-10-2017Kansainvälinen vertaistuen päivä 19.10.20172017-09-13T09:15:00ZJokainen meistä ansaitsee saada kiitoksen siitä, että auttaa toisia. Nyt on vertaisten vuoro. Oli vertaisuuden tukimuoto sitten mikä tahansa, ihmisten kohtaamisella ja vuorovaikutuksella on suuri merkitys.

Mikä on Vertaistalo?

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta. Vertaistalo keskittyy erikoissairaanhoidon potilaiden ja heidän läheistensä vertaistukeen. Vertaistukea järjestetään sairauden lisäksi monen eri elämän kriisitilanteen sekä teeman ympärillä.

Vertaistalossa kerrotaan mitä on vertaistuki, sen eri muodoista ja siitä, mitä vertaistuesta saa. Palveluun kootaan myös vertaisvideoita ja kokemustarinoita niin vertaistukijoilta kuin vertaistukea saaneilta.

Vertaistalo kerää yhteen potilasjärjestöjen tarjoaman vertaistuen, jota voi etsiä Etsi vertaistukea -sivulta.

Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä. Vertaistalon sisällöntuottaja OLKA® ylläpitää ja kehittää palvelua jatkuvasti ja haluaa kuulla myös sinun mielipiteesi ja toiveesi. Anna palautetta

Lataa tästä A4-kokoinen Vertaistalon pdf-esite.