Mikä on Vatsatalo?

Onko sinulla vatsan tai suoliston alueen oireita tai onko sinulla tai läheiselläsi jo todettu vatsan alueen sairaus?

Vatsatalossa saat lisää tietoa oireista, sairauksista ja hoitoon hakeutumisesta. Vatsatalosta löydät tietoa myös sairauksien hoidosta sairaalassa ja kotona.

Virtuaalisairaalan taloissa on kolmen tyyppisiä osioita. Kansalaisten osioon on vapaa pääsy kellä tahansa kansalaisella. Digihoitopolulle pääsevät vain ammattilaisen valitsemat potilaat. Jos sinut ohjataan digihoitopolulle, silloin saat yksilölliset ohjeet kirjautumisesta. Ammattilaisosioon pääsevät vain ammattilaiset erillisellä varmennekortilla.

Vatsatalon tunnushahmo näyttää tältä (kuva).

Vatsatalon sivuston ovat rakentaneet Suomen yliopistosairaaloiden vatsan alueen sairauksien ammattilaiset yhdessä muiden terveyskylän talojen ammattilaisten ja potilasjärjestöjen kanssa.

Vatsataloa kehitetään jatkuvasti. Tulossa on suomi.fi -kirjautumisella avautuvia yksilöllisiä digihoitopolkuja.

Tällaiselle polulle saa tunnukset vain ammattilaisen kautta. Digipolulla voi raportoida oireista ja voinnista. Digipolulla voit edetä vaikka leikkauspotilaan hoitopolkua ja käydä fyysisesti sairaalassa vain leikkauspäivänä. Digipolkujen avulla voit olla suoraan yhteydessä sinua hoitavaan lääkäriin ja sairaanhoitajaan.

Haluaisitko auttaa meitä?

Jos kaipaat tietoa, jota et vielä löydä Vatsatalon sivuilta tai haluaisit täsmentää jotakin olemassa olevaa sisältöä, voit lähettää meille palautetta sivujen alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Ammattilaisten osioon pääsevät vain ammattilaiset omilla tunnuksillaan.

Siellä on mahdollista jakaa ajantasaisesti yhtenäistä ammatillista tietoa ja osaamista läpi maantieteellisten ja organisaatiorajojen.

Toivottavasti saat apua Vatsatalosta. Tervetuloa uudestaan!

Palautteesi Vatsatalo.fi käyttökokemuksesta on meille tärkeä. Ruusut, risut, toiveet ja ehdotukset voit lähettää tästä. ​​
 

Kyllä

Päivitetty  15.8.2018