ISLAB

Olemme yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari - kotimainen, turvallinen ja luotettava. Noin 70 näytteenottopistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti Itä-Suomessa.

Laadukkaiden, oikea-aikaisten ja kustannustehokkaiden laboratoriopalveluiden tarjoaminen on meille sydämen asia.

Asioi sinua lähellä! Varaa aika verkossa tai puhelimitse sinulle sopivimpaan näytteenottopisteeseen. Palvelemme yhtenä ISLABina 54 paikkakunnalla koko Itä-Suomessa.

Näytteenottoon tarvitaan aina lähete hoitoyksiköstä. Alueemme julkisen terveydenhuollon puolella lähete on yleensä aina sähköinen. Jos olet saanut lääkäriltäsi paperisen lähetteen, ota se mukaasi näytteenottoon. Valmistaudu hoitoyksiköstä saamiesi ohjeiden mukaan. Näytteenotossa etsimme lähetteesi Kela- tai viivakoodillisen henkilökortin avulla. Lisäksi varmistamme tietojen oikeellisuuden kysymällä henkilötietosi näytetarran tulostamisen jälkeen. Tutkittuamme näytteet toimitamme tulokset lähetteen tehneeseen hoitoyksikköön, josta voit kysyä ne. Hoitoyksikkösi vastaa myös tulosten siirtymisestä Omakantaan.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja ISLAB on vahvasti kotimainen asiantuntijayhteisö. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Tervetuloa näytteenottoon omaan paikalliseen laboratorioosi!
 

Kyllä

Päivitetty  15.6.2022