Fimlab

Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) toiminta-alueella laboratoriopalveluja tuottaa Fimlab Laboratoriot Oy.

Fimlab on maan johtava ja täysin kotimainen laboratorioyhtiö. Fimlabilla on Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Pohjanmaalla yli 110 toimipistettä. Merkiksi kotimaisuudesta ja tunnustukseksi merkittävästä yhteiskunnallisesta työstä Fimlabille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit.

Fimlabin laaja tutkimusvalikoima kattaa tutkimuksia aina perusverikokeista erikoistutkimuksiin, kuten syöpäkasvainten tutkimuksiin ja geneettisiin tutkimuksiin.

Fimlabin toimipisteissä asioidaan ensisijaisesti ajanvarauksella. Osassa toimipisteistä voi asioida lisäksi vuoronumerolla tutkimuksesta riippuen. Ajanvarausta suositellaan, koska siten välttyy jonottamiselta. Osassa toimipisteitä verikokeisiin tulevia asiakkaita palvellaan myös Nopsa-pikapalvelupisteissä, joissa voi asioida ilman ajanvarausta, ilmoittautumista tai vuoronumeroa. Päivystyspotilaat sekä kotinäytteiden tuojat ja näyteastioiden hakijat palvellaan aina vuoronumerolla.

 

Kyllä

Päivitetty  7.6.2022