Tays Kuvantaminen

Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) toiminta-alueella kuvantamispalveluja tuottaa sairaanhoitopiirin omistama Kuvantamiskeskus.

​​​Tays Kuvantamiskeskus palvelee asiakkaita ja potilaita Tampereen kaupungin alueella Tays Keskussairaalassa ja Tays Hatanpään sairaalassa sekä Hatanpään Rintaklinikassa.

Lisäksi kuvantamispalveluja on Tays Valkeakosken ja Tays Sastamalan sairaaloissa sekä Oriveden terveyskeskuksessa.

Yhtenäinen toimintatapa ja laatuajattelu yhdistävät kaikkia toimipisteitä.

Tutkimus- ja hoitovalikoimaan kuuluvat kaikki kuvantamisen ja toimenpideradiologian menetelmät. Yksiköiden välillä tehdään tiivistä yhteistyötä, jotta potilaalle voidaan järjestää tarvittavat kuvaukset mahdollisimman lähelle kotipaikkaa.

Kliinisen potilastyön lisäksi kuvantamispalveluissa tehdään tieteellistä tutkimusta sekä paikallisesti että yhteistyössä muiden suomalaisten yliopistosairaaloiden ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Kuvantamiskeskuksen toimintaa ohjaavat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin strategia ja eettiset periaatteet. On tärkeää, että jokainen voi tulla turvallisin mielin tutkittavaksi ja hoidettavaksi.

Sähköisen asioinnin palvelu OmaTays

OmaTays on sähköinen asiointitapa potilaan ja Taysin välillä. OmaTaysissa näet muun muassa ajanvarauksiasi ja voit täyttää sähköisiä kyselyitä. OmaTaysissa ei näy potilaskertomustekstejä, mutta OmaTaysista pääsee kätevästi katsomaan niitä Omakantaan.

Tampere; Pirkanmaa; röntgen; luukuvaus; kerroskuvaus; magneetti

Kyllä

Päivitetty  16.8.2022