HUS Kuvantaminen

HUS Kuvantaminen on Suomen johtava lääketieteellisen kuvantamisen, fysiologisten ja neurofysiologisten tutkimusten, niihin liittyvien toimenpiteiden ja asiantuntijapalvelujen tuottaja.

logo HUS Kuvantaminen​​

Vastaamme myös valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta alan tutkimuksesta ja opetuksesta.

Meillä on reilut 60 toimipistettä eri puolilla Uuttamaata ja Kymenlaaksoa, Hangosta Haminaan.

Suurin osa kuvantamisen tutkimuksistamme tehdään erikoissairaanhoidossa, mutta merkittävä osa (noin 40 %) perusterveydenhuollon puolella.

Teemme vuosittain yli miljoona radiologista tutkimusta ja toimenpidettä, 70 000 kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen tutkimusta ja kliinisen neurofysiologian tutkimuksia 23 000.

Vuosittaisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme saaneet hyvää palautetta niin potilailta kuin tutkimuksiin lähettäviltä lääkäreiltäkin. Asiakaskokemusta, toiminnan laatua ja kustannustehokkuutta kehitämme jatkuvasti esimerkiksi Lean-menetelmän avulla sekä yhdessä asiakasraadin ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.​


Edellinen sivuSeuraava sivu