HUS Diagnostiikkakeskus

HUS Kuvantaminen ja HUSLAB ovat nyt yhdessä HUS Diagnostiikkakeskus. Olemme Suomen johtava kliinisten laboratoriopalvelujen ja lääketieteellisten kuvantamispalvelujen tuottaja.

​​Vastaamme myös valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta alan tutkimuksesta ja opetuksesta.

Toimimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Suurin osa kuvantamisen tutkimuksistamme tehdään erikoissairaanhoidossa, mutta merkittävä osa (noin 40 %) perusterveydenhuollon puolella.

Teemme vuosittain yli miljoona radiologista tutkimusta ja toimenpidettä, 70 000 kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen tutkimusta ja kliinisen neurofysiologian tutkimuksia 23 000.

Neuvo-chatbot auttaa tutkimuksiin tulevaa

Olemme avanneet asiakkaidemme avuksi Neuvo-chatbotin, joka auttaa tutkimukseen tulijaa käytännön asioissa. Jos kysymyksesi on botille liian kiperä, keskustelu siirtyy live-chattiin asiakaspalvelijalle.

Kysy Neuvolta (Laboratorio ja kuvantaminen, HUS.fi)

Asiakaskokemus tärkeää

Vuosittaisissa asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme saaneet hyvää palautetta niin potilailta kuin tutkimuksiin lähettäviltä lääkäreiltäkin. Asiakaskokemusta, toiminnan laatua ja kustannustehokkuutta kehitämme jatkuvasti esimerkiksi Lean-menetelmän avulla sekä yhdessä asiakasraadin ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Suorat linkit HUS Kuvantamisen potilasohjeisiin:

Terveyskeskuksesta kuvantamistutkimuksiin

Lähes kaikki suomalaiset käyvät kuvantamistutkimuksissa jossain elämänsä vaiheessa. Alla olevalla videolla terveyskeskuslääkäri Annika Kolster kertoo, mihin kuvantamista käytetään ja minkälaisia vaiheita tutkimuksissa käyntiin liittyy. Videossa on tekstitykset suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Edellinen sivuSeuraava sivu

 

Kyllä

Päivitetty  27.10.2020