Terveyskylä sosiaalisessa mediassa
 

Tilaa Terveyskylän viestintämateriaalia

Terveyskylässä on jälleen uusia taloja auki – tilaa nyt veloituksetta materiaalia potilaille!

Oletko Terveydenhuollon ammattilainen HUS-alueella? Käykö teillä potilaita, joille luotettava, ammattilaisten koostama tieto useista eri sairauksista olisi tarpeen? Tai haluatko muistuttaa kollegoitasi Terveyskylän sisällöistä ja työkaluista? Nyt voit tilata Terveyskylän viestintämateriaalia ilmoitustauluille tai tarjolle potilas- ja odotushuoneisiin.

Tilaa materiaalia

Tarjolla on A3-kokoinen juliste, flyer ja käyntikortin kokoinen infokortti, mallit alla. Materiaalia voit tilata veloituksetta 20.4.2017 saakka tästä linkistä.

Materiaali toimitetaan tilaajille kahdessa erässä: huhtikuun alkupuolella ja huhti-toukokuun vaihteessa.

Ruotsinkielinen materiaali tulee tarjolle myöhemmin tänä vuonna, kun Terveyskylän talojen sisältö on julkaistu ruotsiksi.

Mikä Terveyskylä

Terveyskylä.fi on yhdessä potilaiden kanssa kehitetty erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Tietosisältö on veloituksetta kaikkien käytössä.

Maaliskuussa 2017 Terveyskylään avautui kuusi uutta taloa: Aivo-, Allergia- ja astma-, Nivel-, Reuma-, Sydän- ja Verisuonitalo. Kylästä löytyy niiden lisäksi Mielenterveystalo, Painonhallintatalo, Harvinaissairauksien talo, Naistalo, Kuntoutumistalo ja Kivunhallintatalo sekä Helsingin Biopankki ja ammattilaisten osio. Rakenteilla ovat myös muun muassa Lasten-, Vertais-, Leikkaukseen tulijan-, Syöpä- ja Lääketalot. Vuoden 2018 loppuun mennessä avoinna on noin 30 taloa.

Kaikki Terveyskylän palvelut sopivat erityisen hyvin elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Palvelut täydentävät perinteistä sairaalahoitoa.

Terveyskylää rakennetaan osana Virtuaalisairaala 2.0 -kehittämishanketta. Se on HUS:n koordinoima ja Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projektikokonaisuus, johon on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä.