Terveyskylä sosiaalisessa mediassa
 

Tilaa Terveyskylän viestintämateriaalia

Terveyskylässä on jälleen uusia taloja auki – tilaa nyt veloituksetta materiaalia potilaille!

​​Tilaa veloituksetta viestintämateriaalia potilaille 15.5. mennessä

Oletko Terveydenhuollon ammattilainen HUS-alueella tai HYKS:in erva-alueella? Käykö teillä potilaita, joille luotettava, ammattilaisten koostama tieto useista eri sairauksista olisi tarpeen? Tai haluatko muistuttaa kollegoitasi Terveyskylän sisällöistä ja työkaluista? Nyt voit tilata Terveyskylän viestintämateriaalia ilmoitustauluille tai tarjolle potilas- ja odotushuoneisiin.

​Tilaa materiaalia

Tarjolla on A3-kokoinen juliste suomeksi ja ruotsiksi, kaksikielinen flyer ja kaksikielinen käyntikortin kokoinen infokortti, mallit alla. Materiaalia voit tilata veloituksetta 15.05.2018 saakka tästä linkistä.

Materiaali toimitetaan tilaajille toukokuun alussa.


Terveyskylä kasvaa vauhdilla

Terveyskylä.fi laajeni jälleen helmikuussa, kun Diabetes-, Palliatiivinen, Päivystys- ja Vatsatalot avautuivat. Huhtikuun lopulla avautuvat Silmä-, Munuais- ja Keuhkotalo. Vuoden 2018 loppuun mennessä avoinna on noin 30 taloa ja niissä kymmeniä digihoitopolkuja sekä omahoito-ohjelmia eri potilasryhmille.

Terveyskylä.fi-sivut ja sen omahoito-oppaat ja -ohjelmat ovat hyviä työkaluja potilasohjaukseen. Ne ovat veloituksetta kaikkien käytössä. Sisältö on erikoissairaanhoidon asia​ntuntijoiden yhdessä potilaiden ja potilasjärjestöjen kanssa tuottamaa. Lista avoimista taloista löytyy Terveyskylän talovalikosta.

Lastentaloon on avautunut oirenavigaattori alle 10-vuotiaiden lasten voinnin arvioimiseen. HUS-alueella asuvat voivat lisäksi kysyä neuvoa sairaanhoitajalta oirenavigaattorin chatissa.

Terveyskylää rakennetaan osana Virtuaalisairaala 2.0 -kehittämishanketta. Se on HUS:n koordinoima ja Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projektikokonaisuus, johon on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä.​