Naistalon esittely

Naistalo.fi on HYKS Naistentautien ja synnytysten tuottama verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja tukea naistentauteihin ja synnytyksiin liittyen naisille, perheille ja ammattilaisille.

​Palvelussa on huomioitu erityisesti raskautta suunnittelevat, raskaana olevat ja synnyttäneet naiset ja heidän läheisensä, sekä naistentautipotilaat, mutta se sisältää ajantasaista tietoa myös ammattilaisille, hoitoala opiskelijoille ja kaikille aihealueista kiinnostuneille.

Poimintoja Naistalon sisällöstä:


Raskaus, synnytys ja imetys 


Seksuaaliterveys: tietoa raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä seksuaalisuudesta, gynekologisten toimenpiteiden vaikutuksesta seksuaalisuuteen sekä naisen sukupuolieninten kivusta.

Naistentaudit: tietoa papa-näytteeseen tulevalle, HPV:stä sekä infovideoita kolposkopiasta.

Hedelmällisyys ja lapsettomuus:​ tietoa lapsettomuustutkimuksista ja -hoidosta sekä mitä pitää huomioida raskautta yritettäessä. 

Tutustu Naista​loon


Naistalo on osa Terveyskylää. Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä terveydenhuollon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Naistalon sisällöstä vastaa HYKS Naistentaudit ja synnytykset.


Päivitetty 16.9.2016 7:43

Katso lisää