Kuntoutumistalon esittely

Kuntoutumistalosta löydät asiantuntijoiden tuottamaa, hyödyllistä tietoa kuntoutumisesta ja oppaita oman toimintakykysi vahvistamiseen.

​Esimerkiksi sairaus tai onnettomuus voi yllättäen heikentää ihmisen kykyä toimia arjessa. Kuntoutumistalo tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, joille kuntoutuminen on ajankohtaista omassa tai läheisen elämässä.

Löydät tietoa muun muassa eri palveluista, joista kuntoutuja voi hyötyä. Kuntoutumistalo myös kannustaa asettamaan tavoitteita ja vahvistamaan omaa motivaatiota kuntoutua.

Talosta löydät myös oppaita, jotka tukevat omatoimista kuntoutumista. Kuntoutusoppaita on selkävaivoihin ja lantionpohjan laskeuman aiheuttamiin ongelmiin, kuten virtsankarkailuun.

Kuntoutumistalo avautui syksyllä 2016. Taloa kehitetään jatkuvasti ja se tulee kasvamaan vuonna 2017-2018. Silloin julkaistaan kuntoutusoppaita muun muassa aivoverenkiertohäiriöstä, lonkkaleikkauksesta ja sydänsairaudesta kuntoutuville.

Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita Kuntoutumistaloon. Niitä voit antaa Anna palautetta-toiminnon kautta.

Kuntoutumistalon sisältö on julkisen erikoissairaanhoidon kuntoutuksen ammattilaisten tuottamaa. Taloa ovat rakentamassa esimerkiksi fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja sosiaalityöntekijät. Sisältöä on tuotettu yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden sekä oppilaitosten kanssa.

Kuntoutumistalon yhteistyökumppaneita ovat Selkäliitto, Kuntoutussäätiö Suomen Luustoliitto ry ja Laurea ammattikorkeakoulu.

Yhteistyössä:


Päivitetty 24.1.2017 10:24

Katso lisää