Tietoa TerveyskyläPRO-palvelusta

TerveyskyläPRO tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille tietoa, tukea ja työvälineitä kliiniseen työhön sekä digitaalisten toimintatapojen ja toiminnan muutoksen edistämiseen. Palvelu toimii kansallisesti.

​​​TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. TerveyskyläPRO täydentää ammattilaisten osaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä.

Palvelu vahvistaa ammattilaisten e-osaamista esimerkiksi tarjoamalla valmennuksia digitaalisuuteen liittyvään toiminnan muutokseen. Lisäksi löydät palvelusta kattavasti erilaisia tietolähteitä kuten kliinisen työn oppaita, asiantuntijahaun ja virtuaalikeskuksia.

Tutustu palveluun ja sen sisältöihin

TerveyskyläPRO on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille

TerveyskyläPRO-palvelua voivat käyttää kaikki Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, ja se toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

Jos työskentelet jossakin viidestä yliopisto­sairaanhoito­­piiristä (HUS, KYS, OYS, TAYS tai TYKS), Päijät-Hämeen hyvinvointi­kuntayhtymässä, Lapin sairaanhoitopiirissä tai Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä, voit aloittaa palvelun käytön ilman rekisteröitymistä omilla organisaatiotunnuksillasi.

Muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset kirjautuvat palveluun ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröimällään sosiaali- ja terveydenhuollon varmennekortilla.

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

Päivitetty  18.3.2022

Kyllä