Ajankohtainen

Uutta TerveyskyläPROssa 9/2019

Julkaistu 3.9.2019 12.00

​​Elo-syyskuun vaihteen päivitys toi jälleen mukanaan paljon uusia sisältöjä, ominaisuuksia ja päivityksiä TerveyskyläPRO-palveluun.

​​​Uudet virtuaalikeskukset

Haavat-virtuaalikeskus

TerveyskyläPROn uusi virtuaalinen haavanhoitokeskus, Haavat​, kokoaa yhteen terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitetut haavanhoitoon liittyvät oppaat ja työkalut. Alkuun löydät virtuaalikeskuksesta erilaisia haavanhoitoon liittyviä hoito-oppaita ja kattavan ohjepankin. Tulossa on myös asiantuntijahaku ja haavanhoidon diagnostiikan tueksi suunn​iteltu oirepuntari. 

Virtuaalinen haavanhoitokoskeskus on luotu moniammatillisesti ja kansallisesti kaikkien yliopistosairaanhoitopiirien yhteistyöllä. Virtuaalisen haavanhoitokeskuksen yhteistyökumppaneita ovat olleet Suomen haavanhoitoyhdistys ry, Savonian ammattikorkeakoulu sekä Diabetesliitto. 

Tutustu virtuaalikeskukseen​

Uudet oppaat ja valmennukset

Haavat-virtuaalikeskuksen yhteydessä julkaistiin myös 14 uutta kansallista opasta: 

Löydät oppaat joko Haavat-virtuaalikeskuksesta tai Oppaat ja valmennukset​ -sivulta muiden TerveyskyläPROn oppaiden ohesta. 

Uudet ominaisuudet ja päivitykset 

TerveyskyläPROn sisältötarjonta kasvaa kovaa vauhtia. Elo-syyskuun päivityksessä lisäsimme palveluun ominaisuuden, joka nostaa uusia tai muutoin ajankohtaisia sisältöjä paremmin esiin muiden joukosta mm. Oppaat ja valmennukset -sivulla. Ajankohtaista-sivuille puolestaan lisäsimme mahdollisuuden selata viimeisimpiä ammattilaisille kohdennettuja uutisia – sekä TerveyskyläPRO- että Terveyskylä.fi-palveluista. 

Lisäksi palveluun tehtiin useita käyttävyys- ja saavutettavuusparannuksia, sekä joitakin ulkoasupäivityksiä.​​