Ajankohtainen

TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutoksen verkkokurssia – kokeile, anna palautetta ja vaikuta!

Julkaistu 23.6.2021 12.00

TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutokseen kouluttavaa verkkokurssia. Kurssit ovat Yksikön digimentori ja Organisaation tiennäyttäjä.

​​Yksikön digimentori -kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ottaa käyttöön digitaalisia palveluja ja jakaa digiosaamistaan omassa yksikössä. Kurssilla käsitellään esimerkiksi digimentorin roolia, digimuutokseen innostamista ja muutoksen mahdollisesti herättämää vastarintaa. Kurssin suoritettuaan voi toimia omassa yksikössä digimentorina.

Organisaation tiennäyttäjä -kurssi on suunnattu digimuutoksen mahdollistajille ja vetäjille. Tiennäyttäjä toimii organisaatiossa johtavassa asemassa tai asiantuntijana. Kurssilla käsitellään muun muassa tiennäyttäjän roolia, organisaation tukemista ja uusien digipalvelujen jalkauttamista. Kurssin suoritettuaan tietää, miten toimia organisaatiossa muutoksen vetäjänä.

Kursseja pilotoidaan kesän 2021 aikana keskitetysti muutamissa HUSin yksiköissä, mutta myös kaikki muut palautteet ja käyttökokemukset ovat tervetulleita.

Haluaisitko kokeilla kursseja ja antaa palautetta ja kehitysideoita? Valitse työnkuvaasi sopiva kurssi, suorita se omaan tahtiin ja jätä palaute kurssin lopusta löytyvällä lomakkeella. Kaikki palaute on arvokasta, jotta voimme julkaista mahdollisimman laadukkaat ja monipuoliset kurssit syksyllä 2021.

Tutustu verkkokursseihin TerveyskyläPRO-palvelussa. Linkit edellyttävät kirjautumista palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.