Ajankohtainen

TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla

Julkaistu 17.12.2019 10.00

TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla. Well done koko Terveyskylätiimi!

​​

Erityisonnittelut Kehittämispäällikkö Minna Ervastille, joka palkittiin Digistit- sarjassa. Minna Ervast toimi TerveyskylänPROn kehittämispäällikkönä vuoteen 2018 saakka ja on siitä lähtien edustanut Turun yliopistollista keskussairaalaa Terveyskylän kansallisessa kehittäjäverkostossa.

Onnittelut myös Arjen kehittäjät-sarjassa palkituille ihotautien vastuulääkäri Kirsi Isoherraselle, verisuonikirurgi Milla Kalliolle ja plastiikkakirurgian osastonylilääkäri Heli Lagukselle. He ovat olleet mukana kehittämässä ainutlaatuista Haavat-virtuaalikeskusta muiden Suomen haavanhoidon huippuosaajien kanssa.

Koko lista on nyt julki! – Katso täältä kaikki terveysalan sata vaikuttajaa vuodelta 2019 (Mediuutiset)

Mikä on TerveyskyläPRO?

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. TerveyskyläPRO vahvistaa ammattilaisten e-osaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä.

Palvelusta saat tukea ja valmennusta digitaalisuuteen liittyvään toiminnan muutokseen. Tutustu esimerkiksi digipalveluiden kehittämisen valmennukseen ja e-osaamise​n työkaluihin.

Lisäksi löydät paljon erilaisia tietolähteitä, kuten kliinisen työn oppaita, virtuaalikeskuksia, ohjepankin sekä asiantuntijahaun.