Ajankohtainen

Terveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoita

Julkaistu 9.10.2020 16.30

Digitaalisia palveluja kehitetään ja tuotetaan yhä kiihtyvämpää tahtia.

Digitaalisten palvelujen tarkoitus on tehdä ihmisten jokapäiväisestä elämästä helpompaa, mutta samalla ne asettavat yhä korkeampia vaatimuksia terveydenhuollon ammattilaisten digitaalisille taidoille. TerveyskyläPRO tarjoaa nyt myös sote-alan opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää ammattilaisten palveluportaalia.

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ​suunnattu palveluportaali. Se täydentää ammattilaisten osaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä. Palvelu vahvistaa ammattilaisten digitaalista osaamista esimerkiksi tarjoamalla työkaluja ja valmennuksia oman työtavan kehittämiseen.

Uutta TerveyskyläPRO-palvelussa on nyt se, että myös sote-alan oppilaitoksille on mahdollistunut pääsy palveluun. Sote-alan oppilaitokset ja opiskelijat voivat hyödyntää TerveyskyläPRO-palvelun sisältöjä opetuksen ja opiskelun tukena. Sisällöt on tuotettu ajatuksella ”ammattilaiselta toiselle ammattilaiselle”. TerveyskyläPRO sisältää muun muassa erilaisia kliinisen työn oppaita, hoito- ja toimenpideohjeita, verkkokursseja sekä muita erilaisia työkaluja ammattilaisen työn tueksi. Palvelu on toiminut aiemmin vain sote-varmennekortin avulla. Oppilaitosten liittämisestä palveluun saa lisätietoa ottamalla yhteyttä: terveyskylapro@terveyskyla.fi

TerveyskyläPRO on Suomen kaikkien yliopistosairaaloiden​ asiantuntijoiden yhteistyössä tuottama verkkopalvelu. Palvelun sisältöä ja tekniikkaa kehitetään jatkuvasti.

TerveyskyläPRO-palvelun tarjontaan voi tutustua esittelyvideoiden avulla.