Ajankohtainen

Päivitimme etävastaanoton verkkokurssin – tule tutustumaan etävastaanottojen maailmaan

Julkaistu 24.3.2021 17.00

TerveyskyläPRO-palvelun etävastaanottoa käsittelevä verkkokurssi on saanut uutta sisältöä ja uuden ilmeen. Siinä missä kurssin aiempi versio käsitteli pääasiassa Terveyskylän Omapolun etävastaanottoa, uudessa versiossa lähestytään aihetta yleisemmällä tasolla. Täten kurssi sopii myös yksiköihin, joissa käytetään esimerkiksi Maisan etävastaanottoa.

Uudessa versiossa esitellään etävastaanoton hyötyjä ammattilaisen ja asiakkaan näkökulmista. Hyötyjä tunnistamalla etävastaanoton käyttöä voi perustella omassa yksikössä tai innostaa asiakkaita etävastaanoton käyttöön. Kurssin uudella videolla fysioterapeutti Linda Hiltunen kertoo, miten etävastaanotot toimivat fysioterapeutin työssä.

Kurssi sopii erityisesti yksiköille, joissa etävastaanottoa ollaan ottamassa käyttöön. Jos yksikössäsi suunnitellaan etävastaanottojen aloittamista, vinkkaa kurssista esimiehelle ja työkavereille.

Aloita verkkokurssi TerveyskyläPRO-palvelussa. Linkki edellyttää kirjautumista palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.