Ajankohtaista TerveyskyläPRO-palvelussa

 

 

Terveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoitahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveysalan-verkkopalvelu-terveyskyläpro-auttaa-ammattilaisia-ja-nyt-myös-opiskelijoitaTerveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoita9.10.2020 13.30.00Digitaalisia palveluja kehitetään ja tuotetaan yhä kiihtyvämpää tahtia.
Uusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-hoitotyön-ammattilaisille-silmälääkeopas-hoitotyöntekijöilleUusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille18.9.2020 8.00.00Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa TerveyskyläPRO-palveluportaalissa on julkaisu uusi opas: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille.
Kaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kaksi-uutta-verkkokurssia-ammattilaisille-terveyskylän-palveluiden-käyttöönoton-tueksiKaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksi8.9.2020 12.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaisu kaksi uutta verkkokurssia, jotka tukevat Terveyskylän palveluiden käyttöönotossa.
Uusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-ohjeistaa-potilaan-vakaumuksen-ja-kulttuurin-huomioimiseen-palliatiivisessa-hoidossaUusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossa9.6.2020 6.00.00TerveyskyläPROssa on julkaistu uusi opas, joka käsittelee potilaiden ja perheiden vakaumuksen ja kulttuurin huomioon ottamista osana kokonaisvaltaista palliatiivista hoitoa.
Ammattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palveluahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-anna-palautetta-ja-kehitä-tulevaisuuden-terveyskylapro-palveluaAmmattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palvelua25.5.2020 6.00.00Mitä mieltä olet TerveyskyläPRO-palvelusta? Kaipaatko jotain uutta sisältöä? Antamalla palautetta autat meitä kehittämään TerveyskyläPROta entistä paremmaksi.
Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kansainvälinen-sairaanhoitajapäivä-12-5Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.12.5.2020 6.00.00​​​​Tänään 12.5. on kansainvälinen sairaanhoitajapäivä. Samalla Florence Nightingalen syntymästä tulee kuluneeksi 200 vuotta.
Unihäiriöt ja hengitysvaje -virtuaalikeskuksesta tietoa ja työkaluja terveydenhuollon ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/unihäiriöt-ja-hengitysvaje-virtuaalikeskuksesta-tietoa-ja-työkaluja-terveydenhuollon-ammattilaisilleUnihäiriöt ja hengitysvaje -virtuaalikeskuksesta tietoa ja työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille6.5.2020 9.00.00TerveyskyläPRO-verkkopalvelussa julkaistu uusi virtuaalikeskus tukee perus- ja erikoissairaanhoidon henkilökuntaa un​ihäiriöihin ja hengitysvajeen hoitoon liittyvissä asioissa. Virtuaalikeskuksen sisältöjä tuotetaan ja kehitetään kansallisesti Suomen yliopistosairaanhoitopiireissä.
Ammattilainen – hyödynnä Terveyskylän koronavirusaiheisia (COVID-2019) sisältöjähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-–-hyödynnä-terveyskylän-koronavirusaiheisia-(covid-2019)-sisältöjäAmmattilainen – hyödynnä Terveyskylän koronavirusaiheisia (COVID-2019) sisältöjä6.4.2020 6.00.00TerveyskyläPRO-palveluun on koottu ajankohtaista koronavirusinfektioihin liittyvää tietoa ja ohjeistuksia ammattilaisille.
STTY uudeksi yhteistyökumppaniksi TerveyskyläPRO-palvelullehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/stty-uudeksi-yhteistyökumppaniksi-terveyskyläpro-palvelulleSTTY uudeksi yhteistyökumppaniksi TerveyskyläPRO-palvelulle2.4.2020 21.00.00TerveyskyläPRO on aloittanut yhteistyön Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen (STTY) kanssa.
Syöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/syöpäkivun-hoidon-opas-terveydenhuollon-ammattilaisen-tueksiSyöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksi1.3.2020 22.00.00Juuri julkaistu opas sisältää tietoa muun muassa syöpäkivun arvioimisesta sekä lääkkeellisestä että lääkkeettömästä hoidosta.
Miten osoittaa myötätuntoa chatissa?https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/miten-osoittaa-myötätuntoa-chatissaMiten osoittaa myötätuntoa chatissa?22.1.2020 6.00.00Terveyskylää käyttävät laajalti myös terveydenhuollon ammattilaiset, joiden työnkuva muuttuu digitaalisuuden myötä. Heille on suunnattu Chat-asiakaspalvelu terveydenhuollossa-valmennus. Se löytyy TerveyskyläPRO-palvelusta.
TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listallahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-on-mainittu-kahteen-otteeseen-terveysalan-sata-vaikuttajaa-listallaTerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla17.12.2019 8.00.00TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla. Well done koko Terveyskylätiimi!
Verkkokurssi tupakoivan leikkauspotilaan kohtaamiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssi-tupakoivan-leikkauspotilaan-kohtaamiseenVerkkokurssi tupakoivan leikkauspotilaan kohtaamiseen16.12.2019 14.00.00Operatiivisten alojen lääkäreille suunnatulla verkkokurssilla käydään läpi tärkeimmät syyt ottaa leikkauspotilaan tupakointi puheeksi vastaanotolla ja annetaan esimerkkejä käytännön tilanteista. Verkkokurssin sisällön tuottanut keuhkoterveysjärjestö Filha.
TerveyskyläPROn käyttäjäkysely on nyt avattu. Kerro mielipiteesi ja vaikuta!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpron-käyttäjäkysely-on-nyt-avattu-kerro-mielipiteesi-ja-vaikutaTerveyskyläPROn käyttäjäkysely on nyt avattu. Kerro mielipiteesi ja vaikuta!9.12.2019 10.00.00​Keräämme säännöllisesti palautetta ja toiveita palvelun sisällöistä. Vuoden 2019 toinen käyttäjäkysely on nyt avattu, joten anna rohkeasti palautetta ja auta meitä kehittämään palvelua vielä paremmaksi.
Uusia opastevideoita Haavat-virtuaalikeskuksessahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uutta-terveyskyläpro-tarjoaa-opastevideoita-haavat-virtuaalikeskuksessa-sote-ammattilaisilleUusia opastevideoita Haavat-virtuaalikeskuksessa3.12.2019 4.00.00​​​​​He​i sinä terveydenhuollon ammattilainen! Toivottavas​ti olet ehtinyt tutustumaan syyskuussa julkaistuun Haavat Virtuaalikeskukseen TerveyskyläPR​O:ssa.
Hyvä sana kiirii kauashttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/hyvä-sana-kiirii-kauasHyvä sana kiirii kauas18.10.2019 11.00.00​​​​Nyt juttu TerveyskyläPROsta ja sen käytöstä myös tuoreessa Lääkärilehdessä!
Kuntodoping lääkärin työssä -verkkokurssi ammattilaisille julkaistuhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kuntodoping-lääkärin-työssä-verkkokurssi-julkaistuKuntodoping lääkärin työssä -verkkokurssi ammattilaisille julkaistu10.10.2019 6.00.00​​​​​Verkkokurssi on tarkoitettu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille lisäämään tietämystä ja ammattitaitoa dopingaineita käyttävien kuntoilijoiden erityispiirteistä potilastyössä. Verkkokurssi sisältää teoriaa, videoita ja pohdintatehtäviä. Aihepiiristä ei ole muualla näin kattavaa koulutusta.
Uutta TerveyskyläPROssa 10/2019https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uutta-terveyskyläprossa-10-2019Uutta TerveyskyläPROssa 10/20192.10.2019 6.00.00Syys-lokakuun vaihde toi mukanaan syksyn lisäksi myös uuden päivityksen TerveyskyläPRO-palveluun. Teknisen kehityksemme fokus on viime aikoina painottunut Terveyskylä.fi-palvelukokonaisuuden saavutettavuuden parantamiseen, mutta onneksi saavutettavuustekemisestä on irronnut osansa ​myös TerveyskyläPRO-palvelun puolelle. Ja sisällöntuotantohan meillä jyllää aina!
Oirepuntari arvioi CRPS-kipuoireyhtymän todennäköisyyttähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/oirepuntari-arvioi-crps-kipuoireyhtymän-todennäköisyyttäOirepuntari arvioi CRPS-kipuoireyhtymän todennäköisyyttä22.9.2019 21.00.00CRPS eli alueellinen monimuotoinen kipuoireyhtymä on huonosti tunnistettu vaikea kipusairaus. Sen todennäköisyyttä arvioimaan kehitetty CRPS-oirepuntari on lääkäreille suunnattu, CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka perustuu Budapest-kriteereihin.
Ota haltuun haavanhoidon ajankohtaisin tieto – tule TerveyskyläPROn Haavat-virtuaalikeskukseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ota-haltuun-haavanhoidon-ajankohtaisin-tieto-–-tule-terveyskyläpron-haavat-virtuaalikeskukseenOta haltuun haavanhoidon ajankohtaisin tieto – tule TerveyskyläPROn Haavat-virtuaalikeskukseen5.9.2019 5.00.00​​​​​Haavat-virtuaalikeskus tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille ajankohtaisimman ja luotettavimman tiedon kaikkien haavatyyppien diagnostiikasta, hoidosta ja hoitoketjuista. Ainutlaatuista virtuaalikeskusta ovat olleet rakentamassa Suomen haavanhoidon huippuosaajat eri sairaanhoitopiireistä. Haavanhoidon tietotaito on näin koottu samaan paikkaan.
Uutta TerveyskyläPROssa 9/2019https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uutta-terveyskyläprossa-9-2019Uutta TerveyskyläPROssa 9/20193.9.2019 9.00.00​​Elo-syyskuun vaihteen päivitys toi jälleen mukanaan paljon uusia sisältöjä, ominaisuuksia ja päivityksiä TerveyskyläPRO-palveluun.
Kilpirauhasen syöpä -opas avuksi monimutkaisen hoidon toteuttamiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kilpirauhasen-syöpä-opas-avuksi-monimutkaisen-hoidon-toteuttamiseenKilpirauhasen syöpä -opas avuksi monimutkaisen hoidon toteuttamiseen27.8.2019 12.00.00Ammattilainen, oletko jo löytänyt TerveyskyläPROn kilpirauhasen syöpä -oppaan? Opasta on käytetty erityisesti Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa, mutta se sopii käsikirjaksi kaikille ammattilaisille, jotka hoitavat kilpirauhassyöpäpotilaita.
NaiS Haikara -opasta käytettiin kesäkuussa yli 1000 kertaahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/naishaikara-–opasta-käytettiin-kesäkuussa-yli-1000-kertaaNaiS Haikara -opasta käytettiin kesäkuussa yli 1000 kertaa9.8.2019 8.00.00HUS NaiS Haikara Synnytysopin opasta käytettiin kesäkuun 2019 aikana kaikkiaan 1117 kertaa. NaiS Haikara onkin säännöllisesti TerveyskyläPROn luetuin opas.
TerveyskyläPRO eilen, tänään ja huomenna – katsaus kehittyvään palveluunhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-eilen-tänään-ja-huomenna-–-katsaus-kehittyvään-palveluunTerveyskyläPRO eilen, tänään ja huomenna – katsaus kehittyvään palveluun8.7.2019 5.00.00Heinäkuu on uusien julkaisuiden osalta hiljainen kuukausi, mutta taustalla TerveyskyläPROn pyörät pyörivät vauhdikkaammin kuin koskaan!
TerveyskyläPROlle yhteistyösopimus Dopinglinkin kanssahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläprolle-yhteistyösopimus-dopinglinkin-kanssaTerveyskyläPROlle yhteistyösopimus Dopinglinkin kanssa1.7.2019 9.00.00A-klinikkasäätiön Dopinglinkki ja TerveyskyläPRO allekirjoittivat yhteistyösopimuksen ke 26.6.2019.

 

Päivitetty  21.7.2020