Ajankohtaista TerveyskyläPRO-palvelussa

​​​

 

 

Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vaikuta-terveyskyläpro-palvelun-kehittämiseen-ja-vastaa-käyttäjäkyselyynAmmattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!30.11.2021 11.00.00Käy vastaamassa TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäkyselyyn ja kerro mielipiteesi palvelusta.
Suomalaisjäsenyys nyt kaikissa eurooppalaisissa harvinaissairauksien osaamisverkostoissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/suomalaisjäsenyys-nyt-kaikissa-eurooppalaisissa-harvinaissairauksien-osaamisverkostoissaSuomalaisjäsenyys nyt kaikissa eurooppalaisissa harvinaissairauksien osaamisverkostoissa30.11.2021 4.00.00Suomalaiset asiantuntijat pääsevät nyt yhä laajemmin kehittämään harvinaissairauksien hoitoa. Suomi on saanut täysjäsenyyden kaikkiin 24 osaamisverkostoon.
Hoitavan viestinnän verkkokurssi julkaistu – tutustu ja viesti potilaillesi vaikuttavamminhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/hoitavan-viestinnän-verkkokurssi-julkaistu-–-tutustu-ja-viesti-potilaillesi-vaikuttavamminHoitavan viestinnän verkkokurssi julkaistu – tutustu ja viesti potilaillesi vaikuttavammin27.10.2021 7.00.00Viestintä on osa terveydenhuollon ammattilaisen työtä. Uusi verkkokurssi opastaa ammattilaisen hoitavan viestinnän maailmaan.
Lihavuuden hoidon tueksi uusi opas ja päivitettyjä sisältöjähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/lihavuuden-hoidon-tueksi-uusi-opas-ja-päivitettyjä-sisältöjäLihavuuden hoidon tueksi uusi opas ja päivitettyjä sisältöjä22.10.2021 7.00.00Lihavuuden lääkehoito on uusi opas ammattilaisille lihavuuden hoitoon. Päivitetyt sisällöt käsittelevät syömisen psykologiaa ja niukkaenergiaista dieettiä ENE-valmisteilla toteutettuna.
Elinluovutuksen uusi digitaalinen opas käsittelee munuaisten talteenottoa DCDD-toiminnassahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/elinluovutuksen-uusi-digitaalinen-opas-käsittelee-munuaisten-talteenottoa-dcdd-toiminnassaElinluovutuksen uusi digitaalinen opas käsittelee munuaisten talteenottoa DCDD-toiminnassa5.10.2021 7.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa juuri julkaistu opas on tarkoitettu DCDD-elinluovuttajia hoitaville sekä prosessista kiinnostuneille terveydenhuollon ammattihenkilöille.
Digitaalisista palveluista apua kivunhoitoon -seminaari 9.9.2021https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/digitaalisista-palveluista-apua-kivunhoitoon-seminaari-9-9-2021Digitaalisista palveluista apua kivunhoitoon -seminaari 9.9.202130.8.2021 12.10.00Terveyskylästä löytyy monipuolisia digitaalisia palveluita potilaille ja ammattilaisille kiputilojen hoidon tueksi. Palvelut ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.
Kuntodopingiin perehdyttävä verkkokurssi uudistui – entistä parempi tietopaketti lääkäreiden työn tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kuntodopingiin-perehdyttävä-verkkokurssi-uudistui-–-entistä-parempi-tietopaketti-lääkäreiden-työn-tueksiKuntodopingiin perehdyttävä verkkokurssi uudistui – entistä parempi tietopaketti lääkäreiden työn tueksi28.6.2021 9.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaistu uusi versio Kuntodopingia käyttävän potilaan tunnistaminen ja kohtaaminen lääkärin työssä -verkkokurssista.
TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutoksen verkkokurssia – kokeile, anna palautetta ja vaikuta!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelussa-pilotoidaan-kahta-digimuutoksen-verkkokurssia-–-kokeile-anna-palautetta-ja-vaikutaTerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutoksen verkkokurssia – kokeile, anna palautetta ja vaikuta!23.6.2021 9.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutokseen kouluttavaa verkkokurssia. Kurssit ovat Yksikön digimentori ja Organisaation tiennäyttäjä.
Säteilytutkimuksiin tulevien potilaiden informoinnista julkaistu opas ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/säteilytutkimuksiin-tulevien-potilaiden-informoinnista-julkaistu-opas-ammattilaisilleSäteilytutkimuksiin tulevien potilaiden informoinnista julkaistu opas ammattilaisille21.6.2021 7.25.00Helppokäyttöinen opas on tarkoitettu kaikille terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka informoivat potilaita tai heidän läheisiään säteilystä.
Ammattilainen, vastaa käyttäjäkyselyyn ja autat TerveyskyläPRO-palvelun kehittämisessähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-käyttäjäkyselyyn-ja-autat-terveyskyläpro-palvelun-kehittämisessäAmmattilainen, vastaa käyttäjäkyselyyn ja autat TerveyskyläPRO-palvelun kehittämisessä1.6.2021 5.00.00TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäkysely on nyt avattu. Käy vastaamassa kyselyyn ja kerro mielipiteesi palvelusta, olit sitten uusi tai kokeneempi käyttäjä. Kaikki vastaukset ovat arvokkaita ja auttavat palvelun kehittämisessä. Kysely on avoinna 26.6.2021 saakka.
Akuutin ja leikkauksen jälkeisen kivunhoidon opas ammattilaisille julkaistuhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/akuutin-ja-leikkauksen-jälkeisen-kivunhoidon-opas-ammattilaisille-julkaistuAkuutin ja leikkauksen jälkeisen kivunhoidon opas ammattilaisille julkaistu26.5.2021 6.45.00TerveyskyläPRO-palvelussa julkaistu opas on tarkoitettu anestesiologeille sekä potilaita perusterveydenhuollosta leikkausarvioon lähettäville lääkäreille ja kirurgeille.
Haavapuntari on julkaistu!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/haavapuntari-on-julkaistuHaavapuntari on julkaistu!20.5.2021 12.00.00Erityisesti avoterveydenhuollon käyttöön tarkoitettu Haavapuntari on julkaistu TerveyskyläPRO-palvelussa. Haavapuntari tukee haavapotilaan tutkimista, jotta haavan diagnoosi ja etiologia tulisi selvitettyä varhaisessa vaiheessa.
Terveyskylän ammattilaisten palvelu tukee etävastaanottojen käyttöönotossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylän-ammattilaisten-osio-tukee-etävastaanottojen-käyttöönotossaTerveyskylän ammattilaisten palvelu tukee etävastaanottojen käyttöönotossa17.5.2021 12.30.00TerveyskyläPROsta löytyvät etävastaanoton ja chat-asiakaspalvelun valmennukset olivat tukena, kun koronapandemia laittoi potilastyön uusiksi fysioterapeutti Linda Hiltusen yksikössä.
Päivitimme etävastaanoton verkkokurssin – tule tutustumaan etävastaanottojen maailmaanhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/päivitimme-etävastaanoton-verkkokurssin-–-tule-tutustumaan-etävastaanottojen-maailmaanPäivitimme etävastaanoton verkkokurssin – tule tutustumaan etävastaanottojen maailmaan24.3.2021 15.00.00TerveyskyläPRO-palvelun etävastaanottoa käsittelevä verkkokurssi on saanut uutta sisältöä ja uuden ilmeen. Siinä missä kurssin aiempi versio käsitteli pääasiassa Terveyskylän Omapolun etävastaanottoa, uudessa versiossa lähestytään aihetta yleisemmällä tasolla. Täten kurssi sopii myös yksiköihin, joissa käytetään esimerkiksi Maisan etävastaanottoa.
Haavat-virtuaalikeskuksen rakentamisen vaiheet YAMK opinnäytetyöhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-haavat-virtuaalikeskus-yamk-opinnäytetyöHaavat-virtuaalikeskuksen rakentamisen vaiheet YAMK opinnäytetyö10.1.2021 22.00.00Jenna Olkkosen tekemässä YAMK-opinnäytetyössä kuvataan Haavat-virtuaalikeskuksen rakentaminen vaiheittain elinkaarimallin avulla.
Ammattilaisille tehty opas tukee COVID-19-infektiopotilaan saattohoidossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisille-tehty-opas-tukee-covid-19-infektiopotilaan-saattohoidossaAmmattilaisille tehty opas tukee COVID-19-infektiopotilaan saattohoidossa5.1.2021 12.30.00TerveyskyläPRO -palvelussa on julkaistu opas, jonka tarkoituksena on auttaa terveydenalan ammattilaisia turvaamaan potilaalle hyvä hoito elämän loppuvaiheessa vuodeosastolla.
Uudet kuntodoping-koulutukset lisäävät ammattilaisten tietämystä piilossa olevasta ilmiöstähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uudet-kuntodoping-koulutukset-lisäävät-ammattilaisten-tietämystä-piilossa-olevasta-ilmiöstäUudet kuntodoping-koulutukset lisäävät ammattilaisten tietämystä piilossa olevasta ilmiöstä17.12.2020 7.00.00Kuntodopingin käyttö ja siihen liittyvät oireet olisi tärkeää tunnistaa terveydenhuollossa.
Ammattilainen, tutustu uudistettuun CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennukseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-tutustu-uudistettuun-ce-merkityt-lääkinnälliset-laitteet-valmennukseenAmmattilainen, tutustu uudistettuun CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennukseen1.12.2020 9.00.00​​​TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaistu uudistettu versio CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennuksesta. Valmennuksessa käsitellään monipuolisesti lääkinnällisiä laitteita ja keskitytään erityisesti sovelluksina tuotettuihin laitteisiin.
Ammattilainen - joko hyödynnät Päivystystalon itsehoito-ohjeita?https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-joko-hyödynnät-päivystystalon-itsehoito-ohjeitaAmmattilainen - joko hyödynnät Päivystystalon itsehoito-ohjeita?3.11.2020 22.00.00Päivystyshoidon asiantuntijat ovat tuottaneet potilaille tarkoitettuja sähköisiä itsehoito-ohjeita. Eri kieliversioina löytyvät ohjeet on mahdollista myös tulostaa potilaalle mukaan annettaviksi.
Terveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoitahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveysalan-verkkopalvelu-terveyskyläpro-auttaa-ammattilaisia-ja-nyt-myös-opiskelijoitaTerveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoita9.10.2020 13.30.00Digitaalisia palveluja kehitetään ja tuotetaan yhä kiihtyvämpää tahtia.
Uusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-hoitotyön-ammattilaisille-silmälääkeopas-hoitotyöntekijöilleUusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille18.9.2020 8.00.00Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa TerveyskyläPRO-palveluportaalissa on julkaisu uusi opas: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille.
Kaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kaksi-uutta-verkkokurssia-ammattilaisille-terveyskylän-palveluiden-käyttöönoton-tueksiKaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksi8.9.2020 12.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaisu kaksi uutta verkkokurssia, jotka tukevat Terveyskylän palveluiden käyttöönotossa.
Uusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-ohjeistaa-potilaan-vakaumuksen-ja-kulttuurin-huomioimiseen-palliatiivisessa-hoidossaUusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossa9.6.2020 6.00.00TerveyskyläPROssa on julkaistu uusi opas, joka käsittelee potilaiden ja perheiden vakaumuksen ja kulttuurin huomioon ottamista osana kokonaisvaltaista palliatiivista hoitoa.
Ammattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palveluahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-anna-palautetta-ja-kehitä-tulevaisuuden-terveyskylapro-palveluaAmmattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palvelua25.5.2020 6.00.00Mitä mieltä olet TerveyskyläPRO-palvelusta? Kaipaatko jotain uutta sisältöä? Antamalla palautetta autat meitä kehittämään TerveyskyläPROta entistä paremmaksi.
Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kansainvälinen-sairaanhoitajapäivä-12-5Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.12.5.2020 6.00.00​​​​Tänään 12.5. on kansainvälinen sairaanhoitajapäivä. Samalla Florence Nightingalen syntymästä tulee kuluneeksi 200 vuotta.

Päivitetty  21.7.2020