Ajankohtaista TerveyskyläPRO-palvelussa

​​​​​

 

 

Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseen-marras-joulukuu-2023Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen29.11.2023 6.00.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Digipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/digipalvelut-tehostavat-potilaan-hoitoa-ja-kuntoutusta-webinaarisarja-sote-ammattilaisille-nyt-katsottavissaDigipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissa20.11.2023 12.00.00Digipalveluista kertovan webinaarisarjan teemoja ovat epilepsia, neuropsykologinen nettikuntoutus, päänsäryn nettikuntoutus sekä pitkäaikainen kipu. Tallenteet löytyvät TerveyskyläPRO-palvelusta.
Onko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelustahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/4-kysymysta-ja-vastausta-terveyskylapro-palvelustaOnko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelusta15.11.2023 6.00.00Tähän juttuun on koottu yleisiä TerveyskyläPRO-palveluun liittyviä askarruttavia kysymyksiä.
Uusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisiahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/uusi-hoitopolku-tukee-harvinaista-akromegaliaa-sairastavia-sekä-ammattilaisiaUusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisia5.10.2023 11.00.00Akromegalia eli kasvuhormonin liikaeritys kuuluu endokriinisiin harvinaissairauksiin. Akromegaliaa sairastavien visuaalisen hoitopolun avulla löytyy tietoa ja tukea sairauden eri vaiheissa sekä potilaille että ammattilaisille.
Uusi verkkokurssi auttaa sote-ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään digipolkuja ja itsehoito-ohjelmiahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-verkkokurssi-auttaa-sote-ammattilaisia-tuottamaan-ja-kehittämään-digipolkuja-ja-itsehoito-ohjelmiaUusi verkkokurssi auttaa sote-ammattilaisia tuottamaan ja kehittämään digipolkuja ja itsehoito-ohjelmia31.8.2023 9.00.00Digipolut ja itsehoito-ohjelmat – tutustu ja kehitä -verkkokurssi perehdyttää digipolkuihin ja itsehoito-ohjelmiin. Kurssi on suunnattu Terveyskylän Omapolkua käyttäville ammattilaisille.
Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseenAmmattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen30.8.2023 7.15.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Onnistunut digimuutos edellyttää tiennäyttäjyyttä - verkkokurssilta tukea ja työkaluja tiennäyttäjän työhönhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/onnistunut-digimuutos-edellyttää-tiennäyttäjyyttä-verkkokurssilta-tukea-ja-työkaluja-tiennäyttäjän-työhönOnnistunut digimuutos edellyttää tiennäyttäjyyttä - verkkokurssilta tukea ja työkaluja tiennäyttäjän työhön5.7.2023 10.00.00Digimuutos on arkea monissa sote-alan organisaatioissa. TerveyskyläPRO-palvelun verkkokurssi tukee niitä, joiden tehtävänä on muutoksen mahdollistaminen ja toteuttaminen.
Miten tukea kotihoidon asiakasta kuntoutumisessa? Uusi verkkokurssi tarjoaa keinoja tukemiseen ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/miten-tukea-kotihoidon-asiakasta-kuntoutumisessa-uusi-verkkokurssi-tarjoaa-keinoja-tukemiseen-ammattilaisilleMiten tukea kotihoidon asiakasta kuntoutumisessa? Uusi verkkokurssi tarjoaa keinoja tukemiseen ammattilaisille4.7.2023 12.15.00Verkkokurssin tavoite on lisätä asiakkaan kotona työskentelevien ammattilaisten ymmärrystä kuntoutuksesta ja sen tarjoamista konkreettisista keinoista.
Tervetuloa Painonhallintatalon valtakunnalliseen lihavuuskoulutuspäiväänhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/tervetuloa-painonhallintatalon-valtakunnalliseen-lihavuuskoulutuspäiväänTervetuloa Painonhallintatalon valtakunnalliseen lihavuuskoulutuspäivään30.6.2023 8.00.00Koulutuspäivä on suunnattu kaikille lihavuuden ehkäisystä ja hoidosta kiinnostuneille ammattilaisille ja asiantuntijoille.
Verkkokurssi auttaa ammattilaista tunnistamaan ja ehkäisemään lapsuusiän sairastamiseen liittyvää traumaattista stressiähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssi-auttaa-ammattilaista-tunnistamaan-ja-ehkäisemään-lapsuusiän-sairastamiseen-liittyvää-traumaattista-stressiäVerkkokurssi auttaa ammattilaista tunnistamaan ja ehkäisemään lapsuusiän sairastamiseen liittyvää traumaattista stressiä12.6.2023 7.15.00Lapsen ja perheen traumaattinen stressi on tärkeää tunnistaa, jotta se voidaan huomioida hoidossa ja perhe voidaan ohjata tarvittaessa avun piiriin.
Uusi opas kertoo ammattilaisille eurooppalaisista harvinaissairauksien osaamisverkostoista (ERN)https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-kertoo-ammattilaisille-eurooppalaisista-harvinaissairauksien-osaamisverkostoista-(ern)Uusi opas kertoo ammattilaisille eurooppalaisista harvinaissairauksien osaamisverkostoista (ERN)30.5.2023 7.00.00Opas on suunnattu erityisesti lääkäreille, jotka kaikki voivat kohdata työssään harvinaissairaita.
Verkkokurssilta keinoja digiosaamisen jakamiseen ja kehittämiseen omassa työyhteisössähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssilta-keinoja-digiosaamisen-jakamiseen-ja-kehittamiseen-omassa-tyoyhteisossaVerkkokurssilta keinoja digiosaamisen jakamiseen ja kehittämiseen omassa työyhteisössä3.5.2023 10.00.00Yksikön digimentori -verkkokurssilla perehdytään digimentorin rooliin ja tutustutaan sote-alalla käytettäviin digipalveluihin.
Tutustu hoitavan viestinnän verkkokurssiin ja viesti potilaillesi vaikuttavamminhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/tutustu-hoitavan-viestinnän-verkkokurssiin-ja-viesti-potilaillesi-vaikuttavamminTutustu hoitavan viestinnän verkkokurssiin ja viesti potilaillesi vaikuttavammin5.4.2023 6.00.00Viestintä on osa terveydenhuollon ammattilaisten työtä. TerveyskyläPRO-palvelun verkkokurssi opastaa ammattilaisia hoitavan viestinnän maailmaan.
Diabetes-virtuaalikeskus avattu: Tietoa ja työkaluja diabeteksen hoitoon ammattilaisellehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/diabetes-virtuaalikeskus-avattu-tietoa-ja-työkaluja-diabeteksen-hoitoon-ammattilaiselleDiabetes-virtuaalikeskus avattu: Tietoa ja työkaluja diabeteksen hoitoon ammattilaiselle4.4.2023 6.00.00Uuden Diabetes-virtuaalikeskuksen tavoitteena on kansallisella tasolla yhtenäistää ja kehittää diabeteksen hoitoa ja ohjausta.
CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -verkkokurssilta tukea sovelluskehitykseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ce-merkityt-lääkinnälliset-laitteet-verkkokurssilta-tukea-sovelluskehitykseenCE-merkityt lääkinnälliset laitteet -verkkokurssilta tukea sovelluskehitykseen24.3.2023 10.45.00Uudistettu verkkokurssi tukee oirenavigaattoreiden ja oirepuntareiden kehittäjiä. Verkkokurssin käytyäsi osaat arvioida, onko suunnittelemasi sovellus lääkinnällinen laite ja mitä sen kehittäminen edellyttää.
Terveyskylä ja Hotus tiivistävät yhteistyötäänhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylä-ja-hotus-tiivistävät-yhteistyötäänTerveyskylä ja Hotus tiivistävät yhteistyötään28.2.2023 13.00.00Yhteistyön myötä Hotuksen hoitosuositukset näkyvät laajemmin Terveyskylän sisällöissä.
TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissa HUS Diagnostiikkafoorumin webinaarejahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelun-tapahtumakalenterissa-hus-diagnostiikkafoorumin-webinaarejaTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissa HUS Diagnostiikkafoorumin webinaareja24.2.2023 10.30.00Tapahtumakalenteri kokoaa yhteen paikkaan eri toimijoiden tapahtumia. Tutustu esimerkiksi HUS Diagnostiikkafoorumin webinaareihin.
Ammattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisten-kirjautuminen-terveyskyläpro-palveluun-muuttui-hieman-hyvinvointialueiden-aloittamisen-myötäAmmattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötä3.2.2023 9.00.00Kirjautuessasi palveluun lue huolellisesti kirjautumista ohjaavat tekstit.
Uusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiedehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-videosarja-ultraharvinaiset-neurologiset-sairaudet-ja-kehittyvä-lääketiedeUusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiede19.1.2023 5.00.00Videoissa asiantuntijat valottavat ultraharvinaisten neurologisten sairauksien ja kehittyvän lääketieteen nykytilaa ja tulevaisuutta. Videot on suunnattu asiasta kiinnostuneille ammattilaisille.
Uusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriinhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-tietosisältö-auttaa-ammattilaista-ohjaamaan-potilaan-vertaistuen-piiriinUusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriin4.1.2023 8.00.00Tietosisältö on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vakavasti sairastuneita tai vammautuneita potilaita tai heidän läheisiään.
Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vaikuta-terveyskyläpro-palvelun-kehittämiseen-ja-vastaa-käyttäjäkyselyyn-1Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!8.12.2022 12.00.00TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäkysely on nyt avattu. Käy vastaamassa kyselyyn ja kerro mielipiteesi palvelusta, olit sitten uusi tai kokeneempi käyttäjä. Kaikki vastaukset ovat arvokkaita ja auttavat palvelun kehittämisessä. Kysely on avoinna 23.12.2022 saakka.
Uusi ammattilaisten opas julkaistu: Interstitiaaliset keuhkosairaudethttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-ammattilaisten-opas-julkaistu-interstitiaaliset-keuhkosairaudetUusi ammattilaisten opas julkaistu: Interstitiaaliset keuhkosairaudet8.12.2022 10.10.00Opas on suunnattu interstitiaalisia keuhkosairauksia sairastavia potilaita hoitaville ammattilaisille.
TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-tapahtumakalenteri-uudistuiTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistui24.11.2022 9.30.00Tutustu uudistettuun tapahtumakalenteriin ja löydä juuri sinua kiinnostavat tapahtumat.
Auta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/auta-kehittamaan-opioidipuntaria-vastaamalla-lyhyeen-kayttajakyselyynAuta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyyn17.11.2022 6.30.00Kyselyyn vastaaminen vie vain pienen hetken. Vastauksia hyödynnetään puntarin kehittämisessä.