Ajankohtaista TerveyskyläPRO-palvelussa

 

 

Päivitimme etävastaanoton verkkokurssin – tule tutustumaan etävastaanottojen maailmaanhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/päivitimme-etävastaanoton-verkkokurssin-–-tule-tutustumaan-etävastaanottojen-maailmaanPäivitimme etävastaanoton verkkokurssin – tule tutustumaan etävastaanottojen maailmaan24.3.2021 15.00.00TerveyskyläPRO-palvelun etävastaanottoa käsittelevä verkkokurssi on saanut uutta sisältöä ja uuden ilmeen. Siinä missä kurssin aiempi versio käsitteli pääasiassa Terveyskylän Omapolun etävastaanottoa, uudessa versiossa lähestytään aihetta yleisemmällä tasolla. Täten kurssi sopii myös yksiköihin, joissa käytetään esimerkiksi Maisan etävastaanottoa.
Haavat-virtuaalikeskuksen rakentamisen vaiheet YAMK opinnäytetyöhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-haavat-virtuaalikeskus-yamk-opinnäytetyöHaavat-virtuaalikeskuksen rakentamisen vaiheet YAMK opinnäytetyö10.1.2021 22.00.00Jenna Olkkosen tekemässä YAMK-opinnäytetyössä kuvataan Haavat-virtuaalikeskuksen rakentaminen vaiheittain elinkaarimallin avulla.
Ammattilaisille tehty opas tukee COVID-19-infektiopotilaan saattohoidossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisille-tehty-opas-tukee-covid-19-infektiopotilaan-saattohoidossaAmmattilaisille tehty opas tukee COVID-19-infektiopotilaan saattohoidossa5.1.2021 12.30.00TerveyskyläPRO -palvelussa on julkaistu opas, jonka tarkoituksena on auttaa terveydenalan ammattilaisia turvaamaan potilaalle hyvä hoito elämän loppuvaiheessa vuodeosastolla.
Uudet kuntodoping-koulutukset lisäävät ammattilaisten tietämystä piilossa olevasta ilmiöstähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uudet-kuntodoping-koulutukset-lisäävät-ammattilaisten-tietämystä-piilossa-olevasta-ilmiöstäUudet kuntodoping-koulutukset lisäävät ammattilaisten tietämystä piilossa olevasta ilmiöstä17.12.2020 7.00.00Kuntodopingin käyttö ja siihen liittyvät oireet olisi tärkeää tunnistaa terveydenhuollossa.
Ammattilainen, tutustu uudistettuun CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennukseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-tutustu-uudistettuun-ce-merkityt-lääkinnälliset-laitteet-valmennukseenAmmattilainen, tutustu uudistettuun CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennukseen1.12.2020 9.00.00​​​TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaistu uudistettu versio CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -valmennuksesta. Valmennuksessa käsitellään monipuolisesti lääkinnällisiä laitteita ja keskitytään erityisesti sovelluksina tuotettuihin laitteisiin.
Ammattilainen - joko hyödynnät Päivystystalon itsehoito-ohjeita?https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-joko-hyödynnät-päivystystalon-itsehoito-ohjeitaAmmattilainen - joko hyödynnät Päivystystalon itsehoito-ohjeita?3.11.2020 22.00.00Päivystyshoidon asiantuntijat ovat tuottaneet potilaille tarkoitettuja sähköisiä itsehoito-ohjeita. Eri kieliversioina löytyvät ohjeet on mahdollista myös tulostaa potilaalle mukaan annettaviksi.
Terveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoitahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveysalan-verkkopalvelu-terveyskyläpro-auttaa-ammattilaisia-ja-nyt-myös-opiskelijoitaTerveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoita9.10.2020 13.30.00Digitaalisia palveluja kehitetään ja tuotetaan yhä kiihtyvämpää tahtia.
Uusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-hoitotyön-ammattilaisille-silmälääkeopas-hoitotyöntekijöilleUusi opas hoitotyön ammattilaisille: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille18.9.2020 8.00.00Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa TerveyskyläPRO-palveluportaalissa on julkaisu uusi opas: Silmälääkeopas hoitotyöntekijöille.
Kaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kaksi-uutta-verkkokurssia-ammattilaisille-terveyskylän-palveluiden-käyttöönoton-tueksiKaksi uutta verkkokurssia ammattilaisille Terveyskylän palveluiden käyttöönoton tueksi8.9.2020 12.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaisu kaksi uutta verkkokurssia, jotka tukevat Terveyskylän palveluiden käyttöönotossa.
Uusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-ohjeistaa-potilaan-vakaumuksen-ja-kulttuurin-huomioimiseen-palliatiivisessa-hoidossaUusi opas ohjeistaa potilaan vakaumuksen ja kulttuurin huomioimiseen palliatiivisessa hoidossa9.6.2020 6.00.00TerveyskyläPROssa on julkaistu uusi opas, joka käsittelee potilaiden ja perheiden vakaumuksen ja kulttuurin huomioon ottamista osana kokonaisvaltaista palliatiivista hoitoa.
Ammattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palveluahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-anna-palautetta-ja-kehitä-tulevaisuuden-terveyskylapro-palveluaAmmattilainen, anna palautetta ja kehitä tulevaisuuden TerveyskylaPRO-palvelua25.5.2020 6.00.00Mitä mieltä olet TerveyskyläPRO-palvelusta? Kaipaatko jotain uutta sisältöä? Antamalla palautetta autat meitä kehittämään TerveyskyläPROta entistä paremmaksi.
Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kansainvälinen-sairaanhoitajapäivä-12-5Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä 12.5.12.5.2020 6.00.00​​​​Tänään 12.5. on kansainvälinen sairaanhoitajapäivä. Samalla Florence Nightingalen syntymästä tulee kuluneeksi 200 vuotta.
Unihäiriöt ja hengitysvaje -virtuaalikeskuksesta tietoa ja työkaluja terveydenhuollon ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/unihäiriöt-ja-hengitysvaje-virtuaalikeskuksesta-tietoa-ja-työkaluja-terveydenhuollon-ammattilaisilleUnihäiriöt ja hengitysvaje -virtuaalikeskuksesta tietoa ja työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille6.5.2020 9.00.00TerveyskyläPRO-verkkopalvelussa julkaistu uusi virtuaalikeskus tukee perus- ja erikoissairaanhoidon henkilökuntaa un​ihäiriöihin ja hengitysvajeen hoitoon liittyvissä asioissa. Virtuaalikeskuksen sisältöjä tuotetaan ja kehitetään kansallisesti Suomen yliopistosairaanhoitopiireissä.
Ammattilainen – hyödynnä Terveyskylän koronavirusaiheisia (COVID-2019) sisältöjähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-–-hyödynnä-terveyskylän-koronavirusaiheisia-(covid-2019)-sisältöjäAmmattilainen – hyödynnä Terveyskylän koronavirusaiheisia (COVID-2019) sisältöjä6.4.2020 6.00.00TerveyskyläPRO-palveluun on koottu ajankohtaista koronavirusinfektioihin liittyvää tietoa ja ohjeistuksia ammattilaisille.
STTY uudeksi yhteistyökumppaniksi TerveyskyläPRO-palvelullehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/stty-uudeksi-yhteistyökumppaniksi-terveyskyläpro-palvelulleSTTY uudeksi yhteistyökumppaniksi TerveyskyläPRO-palvelulle2.4.2020 21.00.00TerveyskyläPRO on aloittanut yhteistyön Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittely-yhdistyksen (STTY) kanssa.
Syöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/syöpäkivun-hoidon-opas-terveydenhuollon-ammattilaisen-tueksiSyöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksi1.3.2020 22.00.00Juuri julkaistu opas sisältää tietoa muun muassa syöpäkivun arvioimisesta sekä lääkkeellisestä että lääkkeettömästä hoidosta.
Miten osoittaa myötätuntoa chatissa?https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/miten-osoittaa-myötätuntoa-chatissaMiten osoittaa myötätuntoa chatissa?22.1.2020 6.00.00Terveyskylää käyttävät laajalti myös terveydenhuollon ammattilaiset, joiden työnkuva muuttuu digitaalisuuden myötä. Heille on suunnattu Chat-asiakaspalvelu terveydenhuollossa-valmennus. Se löytyy TerveyskyläPRO-palvelusta.
TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listallahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-on-mainittu-kahteen-otteeseen-terveysalan-sata-vaikuttajaa-listallaTerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla17.12.2019 8.00.00TerveyskyläPRO on mainittu kahteen otteeseen Terveysalan sata vaikuttajaa-listalla. Well done koko Terveyskylätiimi!
Verkkokurssi tupakoivan leikkauspotilaan kohtaamiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssi-tupakoivan-leikkauspotilaan-kohtaamiseenVerkkokurssi tupakoivan leikkauspotilaan kohtaamiseen16.12.2019 14.00.00Operatiivisten alojen lääkäreille suunnatulla verkkokurssilla käydään läpi tärkeimmät syyt ottaa leikkauspotilaan tupakointi puheeksi vastaanotolla ja annetaan esimerkkejä käytännön tilanteista. Verkkokurssin sisällön tuottanut keuhkoterveysjärjestö Filha.
TerveyskyläPROn käyttäjäkysely on nyt avattu. Kerro mielipiteesi ja vaikuta!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpron-käyttäjäkysely-on-nyt-avattu-kerro-mielipiteesi-ja-vaikutaTerveyskyläPROn käyttäjäkysely on nyt avattu. Kerro mielipiteesi ja vaikuta!9.12.2019 10.00.00​Keräämme säännöllisesti palautetta ja toiveita palvelun sisällöistä. Vuoden 2019 toinen käyttäjäkysely on nyt avattu, joten anna rohkeasti palautetta ja auta meitä kehittämään palvelua vielä paremmaksi.
Uusia opastevideoita Haavat-virtuaalikeskuksessahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uutta-terveyskyläpro-tarjoaa-opastevideoita-haavat-virtuaalikeskuksessa-sote-ammattilaisilleUusia opastevideoita Haavat-virtuaalikeskuksessa3.12.2019 4.00.00​​​​​He​i sinä terveydenhuollon ammattilainen! Toivottavas​ti olet ehtinyt tutustumaan syyskuussa julkaistuun Haavat Virtuaalikeskukseen TerveyskyläPR​O:ssa.
Hyvä sana kiirii kauashttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/hyvä-sana-kiirii-kauasHyvä sana kiirii kauas18.10.2019 11.00.00​​​​Nyt juttu TerveyskyläPROsta ja sen käytöstä myös tuoreessa Lääkärilehdessä!
Kuntodoping lääkärin työssä -verkkokurssi ammattilaisille julkaistuhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kuntodoping-lääkärin-työssä-verkkokurssi-julkaistuKuntodoping lääkärin työssä -verkkokurssi ammattilaisille julkaistu10.10.2019 6.00.00​​​​​Verkkokurssi on tarkoitettu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille lisäämään tietämystä ja ammattitaitoa dopingaineita käyttävien kuntoilijoiden erityispiirteistä potilastyössä. Verkkokurssi sisältää teoriaa, videoita ja pohdintatehtäviä. Aihepiiristä ei ole muualla näin kattavaa koulutusta.
Uutta TerveyskyläPROssa 10/2019https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uutta-terveyskyläprossa-10-2019Uutta TerveyskyläPROssa 10/20192.10.2019 6.00.00Syys-lokakuun vaihde toi mukanaan syksyn lisäksi myös uuden päivityksen TerveyskyläPRO-palveluun. Teknisen kehityksemme fokus on viime aikoina painottunut Terveyskylä.fi-palvelukokonaisuuden saavutettavuuden parantamiseen, mutta onneksi saavutettavuustekemisestä on irronnut osansa ​myös TerveyskyläPRO-palvelun puolelle. Ja sisällöntuotantohan meillä jyllää aina!
Oirepuntari arvioi CRPS-kipuoireyhtymän todennäköisyyttähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/oirepuntari-arvioi-crps-kipuoireyhtymän-todennäköisyyttäOirepuntari arvioi CRPS-kipuoireyhtymän todennäköisyyttä22.9.2019 21.00.00CRPS eli alueellinen monimuotoinen kipuoireyhtymä on huonosti tunnistettu vaikea kipusairaus. Sen todennäköisyyttä arvioimaan kehitetty CRPS-oirepuntari on lääkäreille suunnattu, CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka perustuu Budapest-kriteereihin.

 

Päivitetty  21.7.2020