Ajankohtaista TerveyskyläPRO-palvelussa

​​​​​

 

 

Ammattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisten-kirjautuminen-terveyskyläpro-palveluun-muuttui-hieman-hyvinvointialueiden-aloittamisen-myötäAmmattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötä3.2.2023 9.00.00Kirjautuessasi palveluun lue huolellisesti kirjautumista ohjaavat tekstit.
Uusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiedehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-videosarja-ultraharvinaiset-neurologiset-sairaudet-ja-kehittyvä-lääketiedeUusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiede19.1.2023 5.00.00Videoissa asiantuntijat valottavat ultraharvinaisten neurologisten sairauksien ja kehittyvän lääketieteen nykytilaa ja tulevaisuutta. Videot on suunnattu asiasta kiinnostuneille ammattilaisille.
Uusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriinhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-tietosisältö-auttaa-ammattilaista-ohjaamaan-potilaan-vertaistuen-piiriinUusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriin4.1.2023 8.00.00Tietosisältö on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vakavasti sairastuneita tai vammautuneita potilaita tai heidän läheisiään.
Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vaikuta-terveyskyläpro-palvelun-kehittämiseen-ja-vastaa-käyttäjäkyselyyn-1Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn!8.12.2022 12.00.00TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäkysely on nyt avattu. Käy vastaamassa kyselyyn ja kerro mielipiteesi palvelusta, olit sitten uusi tai kokeneempi käyttäjä. Kaikki vastaukset ovat arvokkaita ja auttavat palvelun kehittämisessä. Kysely on avoinna 23.12.2022 saakka.
Uusi ammattilaisten opas julkaistu: Interstitiaaliset keuhkosairaudethttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-ammattilaisten-opas-julkaistu-interstitiaaliset-keuhkosairaudetUusi ammattilaisten opas julkaistu: Interstitiaaliset keuhkosairaudet8.12.2022 10.10.00Opas on suunnattu interstitiaalisia keuhkosairauksia sairastavia potilaita hoitaville ammattilaisille.
TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-tapahtumakalenteri-uudistuiTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistui24.11.2022 9.30.00Tutustu uudistettuun tapahtumakalenteriin ja löydä juuri sinua kiinnostavat tapahtumat.
Auta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/auta-kehittamaan-opioidipuntaria-vastaamalla-lyhyeen-kayttajakyselyynAuta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyyn17.11.2022 6.30.00Kyselyyn vastaaminen vie vain pienen hetken. Vastauksia hyödynnetään puntarin kehittämisessä.
TerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelun-käyttöönotto-on-nyt-helpompaa-kuin-koskaan-–-ammattilainen-aloita-käyttö-jo-tänäänTerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!8.11.2022 10.00.00TerveyskyläPRO-palvelun rekisteröitymis- ja käyttöönottoprosessi on muuttunut. Enää et tarvitse välttämättä varmennekorttia, vaan riittää, että sinulla on voimassa oleva ammattioikeus Valviran rekisterissä.
Terveyskylän tunnistautumisratkaisussa muutoksia 3.11.2022https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylän-tunnistautumisratkaisussa-muutoksia-3-11-2022Terveyskylän tunnistautumisratkaisussa muutoksia 3.11.20223.11.2022 8.00.00Jatkossa Suomi.fi-palvelun kautta TerveyskyläPRO-palveluun rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse liittää varmennekortia käyttäjätiliin.
Uudistunut verkkokurssi tukee ammattilaisia Terveyskylän palveluiden käyttöönotossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uudistunut-verkkokurssi-tukee-ammattilaisia-terveyskylan-palveluiden-kayttoonotossaUudistunut verkkokurssi tukee ammattilaisia Terveyskylän palveluiden käyttöönotossa7.10.2022 5.00.00Kurssi sopii kaikille sote-alan ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka haluavat ottaa käyttöön Terveyskylän palveluita.
Tunnistatko mahdollisen elinluovuttajan? Uusi digiopas auttaa neurologisesti kriittisesti sairaan potilaan tunnistamisessahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/tunnistatko-mahdollisen-elinluovuttajan-uusi-digiopas-auttaa-neurologisesti-kriittisesti-sairaan-potilaan-tunnistamisessaTunnistatko mahdollisen elinluovuttajan? Uusi digiopas auttaa neurologisesti kriittisesti sairaan potilaan tunnistamisessa22.9.2022 4.00.00Mahdollinen elinluovuttaja -opas kuvaa kriittisesti sairaan potilaan hoitoketjun etenemisen mahdolliseksi elinluovuttajaksi.
Verkkokurssi tarjoaa ammattilaiselle tietoa ja työkaluja potilastyön tueksi sisäilmatilanteissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssi-tarjoaa-ammattilaiselle-tietoa-ja-työkaluja-potilastyön-tueksi-sisäilmatilanteissaVerkkokurssi tarjoaa ammattilaiselle tietoa ja työkaluja potilastyön tueksi sisäilmatilanteissa12.9.2022 6.30.00Verkkokurssin uusissa osissa tarkennetaan terveydenhuollon ammattilaisen roolia ja auttamiskeinoja sisäilmaan liittyvissä tilanteissa.
HUS Diagnostiikkafoorumin webinaarit jatkuvathttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/hus-diagnostiikkafoorumin-webinaarit-jatkuvatHUS Diagnostiikkafoorumin webinaarit jatkuvat24.8.2022 3.00.00Syksyn ensimmäisen webinaarin aiheena ovat maksan sairaudet.
TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjät arvostavat laadukasta sisältöä ja visuaalisuuttahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-kayttajat-arvostavat-laadukasta-sisaltoa-ja-visuaalisuuttaTerveyskyläPRO-palvelun käyttäjät arvostavat laadukasta sisältöä ja visuaalisuutta11.7.2022 4.00.00Ammattikorkeakouluun tehty opinnäytetyö selvitti TerveyskyläPRO-palvelun käytettävyyttä sote-ammattilaisten näkökulmasta.
Elinluovutuksen virtuaalikeskus kokoaa elinluovutustoiminnan digitaaliset oppaat ja ohjeet yhteen paikkaanhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/elinluovutuksen-virtuaalikeskus-kokoaa-elinluovutustoiminnan-digitaaliset-oppaat-ja-ohjeet-yhteen-paikkaanElinluovutuksen virtuaalikeskus kokoaa elinluovutustoiminnan digitaaliset oppaat ja ohjeet yhteen paikkaan15.6.2022 11.30.00TerveyskyläPRO-palvelussa julkaistun Elinluovutuksen virtuaalikeskuksen digitaaliset materiaalit tukevat elinluovutustoiminnan ammattilaisten työtä.
Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn kesäkuussa 2022!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vaikuta-terveyskyläpro-palvelun-kehittämiseen-ja-vastaa-käyttäjäkyselyyn-kesäkuussa-2022Ammattilainen, vaikuta TerveyskyläPRO-palvelun kehittämiseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn kesäkuussa 2022!13.6.2022 12.30.00Vielä ehdit vastata TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäkyselyyn!
Oirepuntari tukee lääkärin päätöksentekoa opioidilääkityksen aloittamisessahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/oirepuntari-tukee-lääkärin-päätöksentekoa-opioidilääkityksen-aloittamisessaOirepuntari tukee lääkärin päätöksentekoa opioidilääkityksen aloittamisessa13.6.2022 5.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa julkaistu opioidipuntari auttaa lääkäriä, kun harkitaan opioidilääkityksen aloittamista pitkäaikaisesta kivusta kärsivälle aikuiselle.
Ilmoita sosiaali- ja terveysalan tapahtumasta TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ilmoita-sosiaali-ja-terveysalan-tapahtumasta-terveyskyläpro-palvelun-tapahtumakalenterissaIlmoita sosiaali- ja terveysalan tapahtumasta TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissa9.6.2022 12.00.00Olennainen osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta ovat erilaiset tapahtumat, joissa voi kehittää ammattitaitoaan ja verkostoitua kollegoiden kanssa.
Uusi digitaalinen opas julkaistu: Raskausajan turvallinen kipulääkityshttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-digitaalinen-opas-julkaistu-raskausajan-turvallinen-kipulääkitysUusi digitaalinen opas julkaistu: Raskausajan turvallinen kipulääkitys11.4.2022 3.00.00Opas kokoaa yhteen tärkeimmät tiedot yleisimpien kivunhoitoon tarkoitettujen lääkkeiden käytöstä raskauden aikana.
Lääketalon uusi chat-palveluhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/lääketalon-uusi-chat-palveluLääketalon uusi chat-palvelu31.3.2022 5.00.00HUS-alueen ja Kymsoten alueen terveydenhuollon ammattilaisilla on mahdollisuus kysyä HUS Apteekin farmaseutilta lääkkeistä chatissa.
TerveyskyläPRO-palveluun kirjautuminen sote-varmennekortilla muuttuu – käytä jatkossa Suomi.fi-tunnistautumistahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palveluun-kirjautuminen-sote-varmennekortilla-muuttuu-–-käytä-jatkossa-suomi-fi-tunnistautumistaTerveyskyläPRO-palveluun kirjautuminen sote-varmennekortilla muuttuu – käytä jatkossa Suomi.fi-tunnistautumista17.3.2022 12.45.00Muutos koskee ammattilaisia, jotka ovat kirjautuneet palveluun sote-varmennekorttia käyttäen. Uusi kirjautumistapa kannattaa opetella hyvissä ajoin.
Pitkäaikaisesta kivusta kärsivä työikäinen hyötyisi moniammatillisesta kuntoutuksestahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/pitkäaikaisesta-kivusta-kärsivä-työikäinen-hyötyisi-moniammatillisesta-kuntoutuksestaPitkäaikaisesta kivusta kärsivä työikäinen hyötyisi moniammatillisesta kuntoutuksesta11.3.2022 7.35.00Noin joka viides työikäinen kärsii pitkäaikaisesta kivusta. Kelassa selvitettiin, miten pitkäaikaista kipua kokevien aikuisten kuntoutusjärjestelmä toimii, mitä hyötyjä siitä saadaan ja kuinka palvelua voisi kehittää.
Uusi digitaalinen opas julkaistu: Kipupotilaan kohtaaminen mielenterveystyön ammattilaisenahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-digitaalinen-opas-julkaistu-kipupotilaan-kohtaaminen-mielenterveystyön-ammattilaisenaUusi digitaalinen opas julkaistu: Kipupotilaan kohtaaminen mielenterveystyön ammattilaisena8.3.2022 4.00.00Oppaassa kerrotaan kivusta kärsivän potilaan kohtaamisesta, psykiatrisista oireistoista kroonisilla kipupotilailla sekä psykiatristen liitännäisoireiden hoidosta.
Elinluovuttajan hoito -opas julkaistu TerveyskyläPRO-palvelussahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/elinluovuttajan-hoito-opas-julkaistu-terveyskyläpro-palvelussaElinluovuttajan hoito -opas julkaistu TerveyskyläPRO-palvelussa3.3.2022 11.10.00Uusi, elinluovutuksen ammattilaisille suunnattu digitaalinen opas käsittelee elinluovuttajan hoitoa teho-osastolla sekä leikkaussalissa.
HUS Neurologian uusi opas tukee lihastautipotilaiden kanssa työskenteleviähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/hus-neurologian-uusi-opas-tukee-lihastautipotilaiden-kanssa-työskenteleviäHUS Neurologian uusi opas tukee lihastautipotilaiden kanssa työskenteleviä15.2.2022 8.20.00Opas sisältää käytännön ohjeita lihastautien diagnostiikasta hoitoon ja seurantaan.