Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaille erikoissairaanhoidon palveluita. Yliopistosairaala Hyks vastaa joidenkin sairauksien erikoissairaanhoidosta valtakunnallisesti.

Lue lisää...

HUS Veritaudit

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalojen esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

TAYS VERITAUDIT

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan ​yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois- pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

Oys veritaudit​

​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

Kys veritaudit

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon ​on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

tyks veritaudit​

Päivitetty  7.6.2018