Palvelut

 

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaille erikoissairaanhoidon palveluita. Yliopistosairaala Hyks vastaa joidenkin sairauksien erikoissairaanhoidosta valtakunnallisesti.

Lue lisää...

HUS Veritaudit

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalojen esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

TAYS VERITAUDIT

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois- pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

Oys veritaudit

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

Kys veritaudit

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali - ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää...

tyks veritaudit