Digitaaliset palvelut

​Uudet sähköiset palvelut tarjoavat Taysin potilaille helpon tavan asioida hoitohenkilökunnan kanssa ajasta ja paikasta riippumatta.

OmaTays on sisältää ajantasaiset tiedot potilaan tulevista vastaanottokäynneistä sekä niihin liittyviä terveystietoja. OmaTaysissa ajanvaraustiedot ja ohjeet kulkevat aina mukana. Palvelun käyttö on maksutonta. OmaTaysista voi myös siirtyä Omakantaan ilman eri kirjautumista.

 

​Syövänhoidon verkkopoliklinikka on Taysissa otettu käyttöön Noona-mobiilisovelluksella. Potilas voi käyttää sovellusta tietokoneella tai matkapuhelimella, jossa on verkkoyhteys. Syövänhoidon verkkopoliklinikkaa voivat tällä hetkellä käyttää gynekologisen syövän sairastaneet potilaat seurantavaiheessa, rintasyöpäpotilaat koko hoitoketjun ajan, sädehoidossa olevat eturauhassyöpäpotilaat sekä lähes kaikki syöpätautien poliklinikalla seurannassa tai lääkehoidossa käyvät ja palliatiiviset potilaat. Palvelun käyttöönottoa laajennetaan parhaillaan ja tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota Taysin jokaiselle syöpäpotilaalle mahdollisuus palvelun käyttöön.

Mobiilisovellusta tarjotaan potilaille perinteisen puhelimitse tapahtuvan yhteydenoton vaihtoehdoksi. Potilas voi itse valita, haluaako hän pitää yhteyttä hoitohenkilökuntaan digitaalisen sovelluksen avulla vai puhelimitse. Mobiilipalvelua voi käyttää kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin kun itselle parhaiten sopii. Palveluun vastataan virka-aikana kahden arkipäivän sisällä.

 

Kyllä

Päivitetty  17.8.2018