Syöpäkeskuksen tarjoamat digitaaliset palvelut

HYKS Syöpäkeskus haluaa mahdollistaa potilaille helpon tavan asioida hoitohenkilökunnan kanssa Noona sovelluksen avulla. Julkaisemme HYKS Syöpäkeskuksen www.hus.sivuilla kahden tautiryhmän potilaille hoitopolut ja tietoa keskimääräisestä hoitoon pääsystä.

Noona mobiilipalvelu

Noona on mobiilipalvelu, jonka avulla voit olla yhteydessä HUSin Syöpäkeskuksen kanssa hoitojesi ja seurantavaiheesi aikana.

Voit kysyä Noonan kautta omalta hoitotiimiltäsi hoitoosi liittyvistä oireista ja muista mieltäsi askarruttavista asioista. Noonan kautta käyty yhteydenpito on täysin luottamuksellista, ja vain sinua hoitavilla hoitajilla on mahdollisuus päästä katsomaan tietojasi.

Noonan oirekyselyt hoitojen aikana pitävät hoitohenkilökunnan ajan tasalla ja auttavat toteuttamaan parhaan mahdollisen hoidon sinulle.

Noonan vastausaika on 1 - 2 vuorokautta. Jos sinulla on kiireellistä asiaa hoitojesi aikana, soita hoitohenkilökunnalle. Noonan kautta hoitajat voivat myös lähettää hoito-ohjeita tai muita ajankohtaisia tiedotteita.

Noonassa voit lisäksi pitää päiväkirjaa, joka näkyy vain sinulle. Noona lähettää tarvittaessa automaattisia hoito-ohjeita, jos raportoit vakavan oireen. Noonan oirekyselyllä voidaan toisinaan korvata vastaanottokäyntejä hoitajalla tai lääkärillä.

Noona on käytössä Syöpäkeskuksessa:

  • rintasyöpäpotilailla koko hoitopolun kirurgiasta jälkiseurantaan,
  • urologisten syöpien potilailla,
  • suolistosyöpäpotilailla,
  • melanoomapotilailla,
  • lymfoomapotilailla,
  • immunoterapiahoitoja saavilla potilailla ja
  • tutkimusyksikön potilailla

Noonan kehittämiseen ovat osallistuneet Syöpäkeskuksen lääkärit, hoitajat ja potilaat.

Syöpäpotilaan hoitopolut

HYKS Syöpäkeskuksen www.hus.sivuilta löytyy:

Syöpäpotilaan hoitoon pääsy

HYKS Syöpäkeskus julkaisee ensimmäisenä suomalaisena syöpäsairaalana keskimääräisen ajan lähetteen saapumisesta hoitoon pääsyyn.

Kunkin kuukauden keskimääräinen hoitoon pääsy julkaistaan 1,5 kuukauden kuluttua kyseisen kuukauden päättymisestä.

Edellinen sivuSeuraava sivu

syöpäpotilas; HYKS Syöpäkeskus; hoitoon pääsy; hoitopolku; asioida digitaalisesti; Noona; mobiilisovellus

Kyllä

Päivitetty  17.12.2018