HUS

HUS Syöpäkeskus on Suomen suurin syövänhoitokeskus, jossa hoidetaan vuosittain noin 28 000 potilasta, joista noin 10 000 on uusia potilaita. Syöpäkeskus on toisena yliopistollisena syöpäsairaalana Euroopassa ja ensimmäisenä Pohjoismaissa saavuttanut eurooppalaisten syöpäsairaaloiden kattojärjestön OECI:n (European Organisation of Cancer Institutes) korkeimman mahdollisen CCC (Comprehensive Cancer Center) -statuksen. CCC-statuksen mukaisesti Syöpäkeskuksessa tarjotaan syöpäpotilaille korkealaatuista viiveetöntä moniammatillista syövän hoitoa, jonka keskeisenä osana on tieteellisten tutkimusprojektien mahdollistamat uudet hoidot. Syöpäkeskuksessa on töissä noin 120 lääkäriä ja yli 400 hoitotyön ammattilaista, mikä takaa sen, että kaikkien syöpäsairauksien hoitoon löytyy huippuosaamista.

pic HUS Syöpäkeskus

HUS Syöpäkeskus tarjoaa syöpäpotilaille palvelut tavanomaisista tutkimuksista aina vaativimpiin hoitoihin.

pic HUS Veritaudit

HUS tarjoaa veritautipotilaille laaja-alaiset palvelut tutkimuksista ja diagnostiikasta aina vaativimpiin lääkehoitoihin ja kantasolujen siirtoihin.

pic HUS Syöpäkeskus asiantuntijat (HUS)

Syöpäkeskuksessa on töissä noin 120 lääkäriä mikä takaa sen, että kaikkien syöpäsairauksien hoitoon löytyy huippuosaamista.