Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa useista eri syöpäsairauksista, syöpätautien uusimmista hoidoista ja tutkimuksista.

Lue lisää...


TIETOA SYÖPÄTALOSTA​

​​​​​​​​​​​
         HUS_LOGO_RGB.jpg​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaille erikoissairaanhoidon palveluita. Helsingin yliopistollinen sairaala vastaa joidenkin sairauksien erikoissairaanhoidosta valtakunnallisesti.

Lue lisää...


HELSINGIN yliopistollinen sairaala

​​​​​​​​​​​
​​​​

Tays on Suomen toiseksi suurin syövänhoidon keskus. Jokaisen syöpäpotilaan hoito suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Taysissa käytetään uusimpia syövänhoidon menetelmiä ja kehitetään hoitoa aktiivisesti tutkimuksen avulla.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä  osiossa esitellään Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiin palvelut ja erikoisala.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suun​nitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä  osiossa esitellään Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI