Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa useista eri syöpäsairauksista, syöpätautien uusimmista hoidoista ja tutkimuksista.

Lue lisää...


TIETOA SYÖPÄTALOSTA​

HUS LOGO​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaille erikoissairaanhoidon palveluita. Helsingin yliopistollinen sairaala vastaa joidenkin sairauksien erikoissairaanhoidosta valtakunnallisesti.

Lue lisää...


HELSINGIN yliopistollinen sairaala

​​​​

Tays on Suomen toiseksi suurin syövänhoidon keskus. Jokaisen syöpäpotilaan hoito suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Taysissa käytetään uusimpia syövänhoidon menetelmiä ja kehitetään hoitoa aktiivisesti tutkimuksen avulla.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiin palvelut ja erikoisala.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suun​nitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

Päivitetty  1.3.2019