Palvelut

 

Tietoa useista eri syöpäsairauksista, syöpätautien uusimmista hoidoista ja tutkimuksista.

Lue lisää...

TIETOA SYÖPÄTALOSTA

HUS LOGO

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaille erikoissairaanhoidon palveluita. Helsingin yliopistollinen sairaala vastaa joidenkin sairauksien erikoissairaanhoidosta valtakunnallisesti.

Lue lisää...

HELSINGIN yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin syövänhoidon keskus. Jokaisen syöpäpotilaan hoito suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Taysissa käytetään uusimpia syövänhoidon menetelmiä ja kehitetään hoitoa aktiivisesti tutkimuksen avulla.

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiin palvelut ja erikoisala.

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI