HUS Sydänsairaudet

HUS Sydän- ja keuhkokeskus on sydämen hoitoon erikoistunut täyden palvelun sairaala, joka moniammatillisella osaamisella tarjoaa saumatonta, luotettavaa ja turvallista potilaslähtöistä hoitoa.

HUS Sydän- ja keuhkokeskukseen on kansallisesti keskitetty aikuisten vaikeimpien synnynnäisten sydänvikojen ja eräiden muiden harvinaisten sydäntautien tutkimus ja hoito. Lisäksi toimimme myös kansallisena sydänsiirtokeskuksena. HUS Sydän- ja keuhkokeskuksessa on kardiologian, sydänkirurgian ja rintaelinkirurgian linjat.

Potilaiden hoitoa ohjaavat vakiintuneet hoitokäytännöt ja kansalliset hoitosuositukset. Mittaamme jatkuvasti hoitotuloksiemme laatua. Tavoitteemme on turvata vaikuttava ja kustannustehokas potilashoito.

HUS Sydän- ja keuhkokeskuksen tutkimus- ja hoitotoimenpiteiden määrät lisääntyvät jatkuvasti. Olemmekin kaikilla hoidon osa-alueilla Suomen suurin sydänsairaala.

Potilaan valinnanvapauslain ansiosta kuka tahansa suomalainen sydänhoitoa tarvitseva potilas voi valita hoitopaikakseen HUS Sydän- ja keuhkokeskuksen. Päivystystiimimme ovat jatkuvassa valmiudessa ympäri vuorokauden.

Päivitetty  12.4.2021

Kyllä