Sydämen vajaatoimintapotilaan digihoitopolku

Sydämen vajaatoiminta -digihoitopolun tarkoituksena on toimia hoidon ja seurannan tukena.

Sydämen vajaatoiminta on vakava sairaus, joka vaatii sinulta oman sairautesi hoitamista ja seurantaa. Tämän digihoitopolun tarkoituksena on tukea sinua näissä asioissa. Sydämen vajaatoimintapolku on pilotointivaiheessa.

Viestit-kentästä voit lähettää viestin sydämen vajaatoimintahoitajalle. Sydämen vajaatoimintahoitaja vastaa sinulle 1-3 vuorokauden kuluessa. Tämän osion kautta ei siis kannata lähettää kiireellistä vastausta vaativia kysymyksiä. TÄRKEÄÄ: Viestit-palvelu on tarkoitettu vain kiireettömiin yhteydenottoihin leikkausta edeltävästi. Oireittesi pahentuessa ota tarvittaessa yhteyttä oman alueesi päivystykseen tai hätätapauksessa yleiseen hätänumeroon: 112.

Oirepäiväkirjaa voit käyttää oman kotiseurantasi toteutumiseen. Sinne voit kirjata painon, verenpaineen ja sykkeen. Oirepäiväkirjaa käytetään joko mobiilisovelluksen tai yläpalkissa olevan linkin avulla.

Kalenteria käytetään niin, että vajaatoimintahoitaja merkitsee siihen halutessasi seuraavan kontrolliverikokeiden ja vastaanotto- tai soittoajan merkitsemiseen. Itse et voi tehdä kalenteriin merkintöjä.

Usein kysytyt kysymykset -osiosta voit etsiä vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Jos et löydä sieltä vastausta kysymykseesi, voit laittaa viestiä vajaatoimintahoitajalle Viestit-osioon.

Edellinen sivuSeuraava sivu

Päivitetty  10.1.2020

Kyllä