Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa aikuisten sydänsairauksista, niiden hoidosta ja toimenpiteistä sekä ennalta ehkäisystä.

Lue lisää...


TIETOA SYDÄNSAIRAUDET TALOSTA​

​​​​​​​​​​​
​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaile erikoissairaanhoidon palveluita. Yliopistosairaala HYKS vastaa erikoissairaanhoidosta joissakin sairauksissa valtakunnallisesti.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala, jonka toiminnan tavoitteena on sydänpotilaiden hyvä hoito ja mielenrauha. Teemme työtämme moniammatillisissa hoitotiimeissä, jotta voimme tarjota sujuvaa, vaikuttavaa ja turvallista hoitoa.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on pohjoisin viidestä Suomen yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä. Sairaanhoitopiiriin kuulu 29 jäsenkuntaa. Erikoissairaanhoidon palvelut tuotetaan Pohjois-Pohjanmaalla suurimmaksi osaksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Sydän-, rintaelin- ja verisuonisairauksien hoitoon keskittyy Kuopion yliopistollisessa sairaalassa 40 kardiologia ja kirurgia sekä yli sata hoitotyöntekijää. Meillä saat aina ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

​Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa korkealaatuisia erikoissairaanhoitopiirin palveluita sairaaloissaan Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Suomen Sydänliitto on ihmisen voimavaroja ​vahvistava, sydänterveyttä edistävä ja sairastuneita tukeva, elinvoimainen sydänyhteisö.

Lue lisää...


sydänliitto