Palvelut

​​​​​​​​​​​
​​​​

Tietoa aikuisten sydänsairauksista, niiden hoidosta ja toimenpiteistä sekä ennalta ehkäisystä.

Lue lisää...


TIETOA SYDÄNSAIRAUDET TALOSTA​

​​​​​​​​​​​
​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaile erikoissairaanhoidon palveluita. Yliopistosairaala HYKS vastaa erikoissairaanhoidosta joissakin sairauksissa valtakunnallisesti.


HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​​​​​​​​
​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​​​​​​​​
​​​​

Sydän-, rintaelin- ja verisuonisairauksien hoitoon keskittyy Kuopion yliopistollisessa sairaalassa 40 kardiologia ja kirurgia sekä yli sata hoitotyöntekijää. Meillä saat aina ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​
​​​​

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa korkealaatuisia erikoissairaanhoitopiirin palveluita sairaaloissaan Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI