Ajankohtainen

Hälsobyns nya visuella uttryck betonar digitala tjänster som en del av människors vardag

Publicerad 2.5.2022 8.30

Hälsobyns visuella uttryck förnyas. Det nya utseendet framhäver tanken bakom Hälsobyn bättre än tidigare: information och stöd är hela tiden tillgängliga.

På Hälsobyns öppna sidor, i husen, är reformen redan synlig. Det visuella utseendet för Min vårdväg-webbtjänsten förnyas i juni. Sedan går reformen vidare till HälsobynPRO-tjänsterna.

Den nya framtoningen framhäver bättre än tidigare Hälsobyns högklassiga elektroniska tjänster som är tillgängliga oavsett tid och plats. På så sätt stödjer reformen Hälsobyn-tjänsternas utveckling till att bli en sömlös del av de framtida välfärdsområdenas digitala tjänster.

De tecknade figurerna finns kvar – spelar en stor roll i trycksaker

Det nya visuella uttrycket med ljusare och klarare färger ger Hälsobyns webbsida en fräschör, samtidigt som de nya bilderna är mer naturliga än tidigare. Man kan lätt identifiera sig själv och närstående i de realistiska vardagliga situationer som avspeglas på bilderna.

Hälsobyns tecknade figurer finns kvar på hemsidan, men de har flyttats till sidans nedre del. De tecknade figurerna förekommer fortfarande i Hälsobyns trycksaker, till exempel i affischer på hälsocentralernas anslagstavlor.

Kolla in Hälsobyns nya utseende!