​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​VÄLKOMMEN TILL HÄLSOBYN

Hälsobyn erbjuder information och stöd till alla, vård för patienter och verktyg för vårdpersonal. ​Innehållet i den offentliga webbtjänsten har producerats av experter inom den specialiserade sjukvården tillsammans med patienter.

Titta på ​presentationsvideo​​​​​​​

Välj hus

​​​​

 Aktuellt

 

 

Coronavaccination av transplantationspatienterhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/coronavaccination-av-transplantationspatienterCoronavaccination av transplantationspatienter24.3.2021 7.20.00HUCS transplantationscentrum rekommenderar coronavaccination för alla patienter som har fått transplantation eller är på väntelistan.
Nu finns Undersökningshuset även på svenskahttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nu-finns-undersökningshuset-även-på-svenskaNu finns Undersökningshuset även på svenska7.1.2021 6.45.00Undersökningshuset har öppnat på svenska och finns på adressen Undersökningshuset.fi.
Guider om ryggmärgsskada har publiceratshttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/guider-om-ryggmärgsskada-har-publiceratsGuider om ryggmärgsskada har publicerats3.11.2020 22.00.00Sex nya guider om ryggmärgsskada har publicerats på svenska i Rehabiliteringshuset.
Nu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguidenhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nu-kan-du-boka-en-tid-till-coronavirustest-även-för-barn-via-coronaguidenNu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguiden16.10.2020 5.00.00Sedan början av september har det varit möjligt för invånarna inom Nyland att boka en tid till coronavirustest för sig själva via Coronaguiden. Nu har det gjorts ett tillägg i Coronaguiden som även möjliggör tidsbokning för en annan person. En förälder kan boka en tid för sitt barn som är under 16 år som står under vårdnad.