​​​​​​​Hälsa och väl​befinn​ande varje ​​dag

Vi erbjuder information och stöd för alla, vård för patienter och verktyg för professionella. Hälsobyn är en offentlig webbtjänst som utvecklats av de finländska universitetssjukhusen. Innehållet produceras av sakkunniga inom social- och hälsovården i samarbete med tjänstens användare.​

Titta på ​presentationsvideo​​​​​​​

Välj hus

​Aktu​ellt

 

 

Hjärnhuset har nu en ny svensk översättninghttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/hjärnhuset-har-nu-en-ny-svensk-översättningHjärnhuset har nu en ny svensk översättning12.10.2023 4.00.00En uppdaterad svensk översättning av Hjärnhuset har publicerats. Hjärnhuset är en utmärkt tjänst för alla som behöver information om hjärnhälsa
Ytterligare två egenvårdsprogram har publicerats på svenskahttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/ytterligare-två-egenvårdsprogram-har-publicerats-på-svenskaYtterligare två egenvårdsprogram har publicerats på svenska19.9.2023 11.30.00På Min vårdväg kan man genomföra Hälsobyns egenvårdsprogram som hjälper till att förbättra hälsan. Nu har ytterligare två egenvårdsprogram översatts till svenska. De nyaste förstärkningar av utbudet är egenvårdsprogrammet för Benhälsa samt egenvårdsprogrammet – Mot en bättre tillvaro med smärtlindring.
Nytt avsnitt i Hälsobyn om godartade blodsjukdomar hos barnhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nytt-avsnitt-i-halsobyn-om-godartade-blodsjukdomar-hos-barnNytt avsnitt i Hälsobyn om godartade blodsjukdomar hos barn28.8.2023 4.00.00Det nya innehållet erbjuder information till exempel för föräldrar till barn med misstänkt godartad blodsjukdom.
Välkommen till den nya versionen av Barnhusethttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/välkommen-till-den-nya-versionen-av-barnhusetVälkommen till den nya versionen av Barnhuset21.8.2023 13.00.00Barnhuset innehåller information om barnsjukdomar, vård och förberedelser inför behandlingar.
Nytt innehåll i Huset för ögonsjukdomar: Effekterna av en graviditet på ögonen samlat på ett ställehttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nytt-innehall-i-huset-for-ogonsjukdomar-effekterna-av-en-graviditet-pa-ogonen-samlat-pa-ett-stalleNytt innehåll i Huset för ögonsjukdomar: Effekterna av en graviditet på ögonen samlat på ett ställe7.7.2023 12.00.00Vi har publicerat ett omfattande informationspaket i Huset för ögonsjukdomar om de vanligaste ögon- och synförändringarna under en graviditet, från torra ögon till blodkärlsförändringar i näthinnan. Förändringarna är ofta reversibla.
Delta i användarenkäten om Hälsobyns hushttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/delta-i-användarenkäten-om-hälsobyns-hus-juni–juli-2023Delta i användarenkäten om Hälsobyns hus27.6.2023 8.00.00Genom att delta bidrar du till utvecklingen av Hälsobyns hus.