​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​VÄLKOMMEN TILL HÄLSOBYN

Hälsobyn är en offentlig webbtjänst för specialiserad sjukvård som har producerats av experter tillsammans med patienter och som erbjuder hälso- och sjukvårdstjänster för alla oberoende av hemort. Hälsobyn är alltid öppen och erbjuder information och stöd till alla, vård för patienter och verktyg för vårdpersonal​​.

Titta på ​presentationsvideo​​​​​​​

Välj hus

​​​

 Aktuellt

 

 

Nu finns Undersökningshuset även på svenskahttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nu-finns-undersökningshuset-även-på-svenskaNu finns Undersökningshuset även på svenska7.1.2021 6.45.00Undersökningshuset har öppnat på svenska och finns på adressen Undersökningshuset.fi.
Guider om ryggmärgsskada har publiceratshttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/sv/aktuellt/guider-om-ryggmärgsskada-har-publiceratsGuider om ryggmärgsskada har publicerats3.11.2020 22.00.00Sex nya guider om ryggmärgsskada har publicerats på svenska i Rehabiliteringshuset.
Nu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguidenhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nu-kan-du-boka-en-tid-till-coronavirustest-även-för-barn-via-coronaguidenNu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguiden16.10.2020 5.00.00Sedan början av september har det varit möjligt för invånarna inom Nyland att boka en tid till coronavirustest för sig själva via Coronaguiden. Nu har det gjorts ett tillägg i Coronaguiden som även möjliggör tidsbokning för en annan person. En förälder kan boka en tid för sitt barn som är under 16 år som står under vårdnad.
Självständig tidsbokning till coronavirustest via Coronaguidenhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/självständig-tidsbokning-till-coronavirustest-via-coronaguidenSjälvständig tidsbokning till coronavirustest via Coronaguiden9.9.2020 8.00.00Personer som bor inom HUS område kan nu själva boka en tid till en coronavirusprovtagning via Coronaguiden.