Motivisti

Motivisti

Motivisti on hauska ja helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka kannustaa elämänlaatua parantaviin muutoksiin. Sovellus sisältää muutosta tukevia mietelauseita.

Sovelluksen on tuottanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja sisällön ovat tuottaneet Terveyskylä.fi ja Mielenterveystalo.fi -palveluiden asiantuntijat.

Motivistin toiminta lyhyesti:

  1. Valitse itsellesi viikon ajaksi päivittäinen terveyteen, itsesi kehittämiseen tai ihmissuhteisiin liittyvä tehtävä. Halutessasi voit määritellä sen itse, omin sanoin.
  2. Voit asettaa itsellesi tehtävään liittyvän muistutuksen valitsemaasi kellonaikaan, jolloin laitteen ruutuun ilmestyy inspiroiva mietelause. 
  3. Jokaisen päivän lopussa arvioit, onnistuitko tehtävässäsi.
  4. Voit myös selata aiemmin tekemiäsi tehtäviä, nähdä niiden onnistumisprosentit ja kopioida niitä seuraavien tehtävien pohjaksi.

Motivisti, näyttökuva 1 Motivisti, näyttökuva 2 Motivisti, näyttökuva 3 Motivisti, näyttökuva 4

Lataa motivisti ilmaiseksi:

Lataa AppStoresta Lataa Play -kaupasta


Päivitetty  6.2.2017 8.59

 

Motivoidu arkiseen muutokseen!

 

HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan etusivulleTAYS Tampereen yliopistollisen sairaalan etusivulleOYS Oulun yliopistollisen sairaalan etusivulleKYS Kuopion yliopistollisen sairaalan sivulleTYKS Turun yliopistollisen keskussairaalan etusivulle