TerveyskyläPRO

TerveyskyläPRO-palvelu tarjoaa työvälineitä ja tukea kaikille Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, esimerkiksi kliinisen työn oppaita, digipalveluiden kehittämisen valmennuksia, mittari- ja ohjepankin ja asiantuntijahaun.

​​​​​​​​​

Digimurros terveydenhuollossa on hyvässä vauhdissa ja se näkyy työntekijöiden osaamisvaatimuksissa. TerveyskyläPRO on vastaus vaatimuksiin ja merkittävä täydennys Terveyskylä.fi-kokonaisuudelle. Palvelu rohkaisee käyttämään uusia digitaalisia toimintatapoja tarjoamalla tukea, valmennuksia ja työvälineitä.

Terveyskylä​PRO on jatkuvasti uusiutuva palvelu, jossa on helppo navigoida vaikka mobiililaittein. Palvelua voivat käyttää kaikki Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

​​

Täältä pääset kirjautumaan palveluun​ >


Tarjolla TerveyskyläPROssa

Oppaita ja valmennuksia

TerveyskyläPROn oppaat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten laatimia. Oppaat tukevat arjen työrutiineja kliinisessä työssä ja vahvistavat työkäytänteiden yhtenäistymistä kansallisesti. Oppaita voit hakea kätevästi hakukoneen avulla.

Terveyskylän valmennukset auttavat omaksumaan uusia työtapoja ja tukevat digipalveluiden onnistuneessa käyttöönotossa. Ne on tarkoitettu kansalliseen käyttöön potilas- ja asiakastyössä toimiville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ja heidän esimiehilleen. Suuri osa valmennuksista tapahtuu verkossa ja voit opiskella silloin, kun sinulle sopii parhaiten.

PROtyökalut

PROtyökalut on tarkoitettu ammattilaisen työtä tukemaan. Niitä ovat esimerkiksi:

  • Asiantuntijahaku, jolla voit hakea asiantuntijoita muun muassa tautiryhmän perusteella
  • Ohje- ja mittaripankit sisältävät hoito- ja läheteohjeita, validoituja mittareita ja laskureita
  • Etäkonsultaatio, jota tarjoaa esimerkiksi erikoissairaanhoidon farmasia
  • Pääsy ammattilaisen omapolulle, josta ammattilainen näkee tiedot digipolulla olevat potilaansa.
  • Vinkkejä miten voit hyödyntää Terveyskylän kaikille avoimia sisältöjä potilastyössä eri potilasryhmille

Virtuaalikeskuksia

Etsitkö tietyn alan hoito-ohjeita tai huippuammattilaista konsultoitavaksi?

TerveyskyläPROn virtuaaliset osaamiskeskukset kokoavat teemoittain, erikoisalueittain tai ammattiryhmittäin tärkeitä sisältöjä ja työkaluja. Lähtökohtana ovat Terveyskylän talojen asiantuntijaverkostoissa tuotetut virtuaaliset sisällöt ja työkalut, joiden avulla eri ammattiryhmät ympäri Suomen voivat täydentää osaamistaan.

TerveyskyläPROsta löytyy virtuaalikeskukset esimerkiksi lihavuuden ja harvinaisten sairauksien hoitoon.

Tapahtumia ja ajankohtaisia uutisia

TerveyskyläPRO-palveluun kootaan sosiaali- ja terveysalan tapahtumia ja uusimpia uutisia ammattilaisille.

​TerveyskyläPRO n kehittyvä palvelu. Se on innovoimista ja yhdessä tekemistä kansallisessa kehittämisverkostossa. Hyppää mukaan PRO-kyytiin ja lähetä ideasi meille palautelomakkeella.

​​

​​
Päivitetty  23.10.2018 12.29

 

 

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo