AjankohtaistaPäivitetty  31.5.2018 14.38

 

 

Palliatiivisen hoidon koulutuksen kehittäminenhttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-hoidon-koulutuksen-kehittäminenPalliatiivisen hoidon koulutuksen kehittäminen16.5.2019 16.30.00Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon toteuttaminen edellyttää osaavia ammattilaisia.
Palliatiivisen talon kuulumisiahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-talon-kuulumisiaPalliatiivisen talon kuulumisia10.4.2019 11.40.00Palliatiivinen talo on ehtinyt reilun vuoden ikään! Kuluneen vuoden aikana talo on vakiinnuttanut asemaansa osana hyvää palliatiivista hoitoa.
STM raportti - Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon tila Suomessahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/stm-raportti-palliatiivisen-hoidon-ja-saattohoidon-tila-suomessaSTM raportti - Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon tila Suomessa1.3.2019 10.50.00Selvityksen mukaan Suomessa palliatiivisen hoidon ja saattohoidon palveluissa on suurta vaihtelua alueellisesti. Hoidon saatavuutta ja laatua parannetaan Sosiaali- ja terveysministeriön hankkeella.
Palliatiivisessa hoidossa ajankohtaistahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisessa-hoidossa-ajankohtaistaPalliatiivisessa hoidossa ajankohtaista7.2.2019 17.00.00Palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa tutkitaan ja kehitetään Suomessa aktiivisesti. Tutustu ajankohtaisiin tutkimuksiin ja hankkeisiin.
Uutta sisältöä Palliatiivisessa talossa - Puhetta elämästä - kortithttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/uutta-sisältöä-palliatiivisessa-talossa-puhetta-elämästä-kortitUutta sisältöä Palliatiivisessa talossa - Puhetta elämästä - kortit10.12.2018 6.00.00Palliatiivisessa talossa on julkaistu Puhetta elämästä - kortit, jotka auttavat korttien käyttäjää ajatusten ja tunteiden jakamisessa.
Vielä ehdit vastaamaan ja vaikuttamaan koulutuksen kehittämiseen!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/vielä-ehdit-vastaamaan-ja-vaikuttamaan-koulutuksen-kehittämiseenVielä ehdit vastaamaan ja vaikuttamaan koulutuksen kehittämiseen!24.10.2018 7.35.00Suomessa on käynnissä valtakunnallinen Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulutuksen kehittämisen kärkihanke Palliatiivisen hoitotyön ja lääketieteen koulutuksen monialainen ja työelämälähtöinen kehittäminen – EduPal.
Pinnalla kansainvälisesti - varhainen palliatiivinen hoito, kuntoutus ja suunhoitohttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/pinnalla-kansainvälisesti-varhainen-palliatiivinen-hoito-kuntoutus-ja-suunhoitoPinnalla kansainvälisesti - varhainen palliatiivinen hoito, kuntoutus ja suunhoito23.9.2018 10.15.00Tämän vuoden Euroopan Palliatiivisen hoidon yhdistyksen EAPC:n konferenssista jäi konferenssiin osallistuneiden palliatiivisten hoitajien mieleen erityisesti varhaisen palliatiivisen hoidon, kuntoutuksen ja suunhoidon merkitys.
Uusi tulostettava PDF Palliatiivisen talon sisällöstähttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista-sivusto/Sivut/Uusi-tulostettava-PDF-Palliatiivisen-talon-sisällöstä.aspxUusi tulostettava PDF Palliatiivisen talon sisällöstä24.8.2018 11.30.00Kuoleman jälkeen huomioitavaa - sivuton sisältö on nyt julkaistu tulostettavana PDF - tiedostona. Osa Palliatiivisen talon sisällöistä on käyttäjien - potilaiden, läheisten ja ammattilaisten - tulostettavissa paperiversioksi.
Palliatiivisen talon vertaisvideot julkaistu!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-talon-vertaisvideot-julkaistuPalliatiivisen talon vertaisvideot julkaistu!24.7.2018 13.00.00Videoissa levinnyttä rintasyöpää sairastava muusikko Astrid Swa​n tapaa ihmisiä, joiden elämää parantumaton sairaus on koskettanut.​
Uutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/uutta-sisältöä-palliatiivisessa-talossaUutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!31.5.2018 12.00.00Neurologiset sairaudet ja Sydänsairaudet sivuille on lisätty uutta sisältöä ALS:n ja sydämen vajaatoiminan palliatiivisesta hoidosta.
Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastavillehttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/käypä-hoito-oikeus-palliatiiviseen-hoitoon-kuuluu-kaikille-kuolemaan-johtavaa-sairautta-sairastaville2Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastaville22.3.2018 15.00.00Duodecim on julkaissut päivitetyn Käypä hoito – suosituksen koskien palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.
STM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/stm-saattohoitoa-ja-palliatiivista-hoitoa-saatava-yhdenvertaisesti-koko-suomessaSTM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessa28.2.2018 8.00.00Sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi 18.12.2017 Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon järjestäminen – suosituksen. Suosituksessa on esitetty osaamis- ja laatukriteerit sosiaali-ja terveydenhuollon palvelujärjestelmälle.

 
HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo