Päivystyspisteemme

Tyks Akuutin terveydenhuollon päivystyspisteissä Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa hoidamme tapaturmapotilaita ja äkillisesti sairastuneita, sekä päivystyksellistä valvontahoitoa vaativia potilaita.

Turun alueen yhteispäivystys

Turun alueen päivystyspalvelut on keskitetty Tyksin T-sairaalassa sijaitsevaan yhteispäivystykseen, jossa hoidetaan äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita päivystyksellistä hoitoa vaativia potilaita.T-sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä toimii myös mielenterveys- ja päihdepäivystys, sekä alueellinen hammaslääkäripäivystys.

Lisätietoa Turun alueen yhteispäivystyksestä.

Loimaan päivystys

Loimaan päivystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta.Loimaan sairaalan yöpäivystys on loppunut ja päivystys on avoinna päivittäin klo 8.00–20.00.

Lisätietoa Loimaan päivystyksestä.

Salon päivystys

Salon päivystystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta.

Lisätietoa Salon päivystyksestä.

Uudenkaupungin päivystys

Uudenkaupungin päivystyksessä hoidamme äkillisesti sairastuneita ja loukkaantuneita asiakkaita, joiden tulee päästä päivystykselliseen hoitoon vuorokauden kuluessa sairastumisesta tai tapaturmasta.Vakka-Suomen sairaalan yöpäivystys on loppunut ja päivystys on avoinna päivittäin klo 8.00–20.00.

Lisätietoa Uudenkaupungin päivystyksestä.

Hammaslääkäripäivystys

Turun alueen yhteispäivystyksemme yhteydessä toimii myös hammaslääkäripäivystys. Hammaslääkäripäivystyksemme palvelee kaikkia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien asukkaita arki-iltaisin sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä ja se on tarkoitettu välttämätöntä kiireellistä hampaiden ja suun hoitoa tarvitseville.

Lisätietoa Hammaslääkäripäivystyksestä.

Mielenterveys- ja päihdepäivystys

Turun alueen yhteispäivystyksemme yhteydessä toimii myös mielenterveys- ja päihdepäivystys. Mielenterveys- ja päihdepäivystyksemme palveluihin ohjaudutaan yhteispäivystyksemme palveluiden kautta. Mielenterveys- ja päihdeyksikkö palvelee potilaita, joilla on äkillinen mielenterveyden kriisi, muu psyykkisesti erityisen kuormittava tilanne tai päihteiden käyttöön liittyvä kriisitilanne.

Lisätietoa Mielenterveys- ja päihdepäivystyksestä.

 

Päivitetty  25.11.2020